Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Au mai fost tentative să revin!". Budescu e gata să demonstreze din nou la FCSB: "După 30 de ani m-am apucat cu adevărat de fotbal"

VIDEO | "Au mai fost tentative să revin!". Budescu e gata să demonstreze din nou la FCSB: "După 30 de ani m-am apucat cu adevărat de fotbal"

FCSB

Comentarii

Constantin Budescu (32 de ani), noul fotbalist al FCSB, a vorbit într-un interviu despre revenirea sa la echipa roş-albastră şi a spus că au mai fost tentative de a se întoarce, dar care nu s-au concretizat. "Budi" a dezvăluit că a încercat să facă schimbări în viaţa sa pentru a fi mai bun pe teren.

Budescu, după revenirea la FCSB: "Au mai fost tentative! După 30 de ani m-am apucat de fotbal"

FCSB l-a transferat pe Budescu, liber de contract după ce şi-a terminat contractul cu Damac, iar jucătorul a dezvăluit într-un interviu acordat paginii de Facebook a FCSB că a primit foarte multe mesaje de la suporteri în momentul în care au apărut zvonuri că s-ar ptuea întoarce.

Budescu a spus că au mai existat tentative ca el să revină la FCSB, dar nu s-au concretizat până acum. De asemenea, acesta a mai spus că după ce a împlinit vârsta de 30 de ani s-a apucat cu adevărat de fotbal, deoarece a slăbit foarte bun şi a schimbat unele obiceiuri din viaţa extraspotivă.

"Aşa e, am declarat că după 30 de ani mă apuc de fotbal. Am încercat şi încerc în continuare să facă unele schimbări în viaţa mea de fotbalist şi sper să se vadă şi pe teren.

Mă simt foarte bine. Au mai fost câteva tentative, dar e bine că am venit acum, toate lucrurile sunt ok şi sper ca totul să meargă bine de acum încolo. A contat foarte mult, am primit foarte multe mesaje. A fost foarte multă lume, am rămas surprins. Au contat şi oamenii care sunt aici, îi cunosc pe majoritatea şi m-am decis să vin.

Da, am văzut şi eu. Am fost muşcat de un păianjăn şi mi s-a umflat piciorul după anternament. Am deci să stau o zi, să am o zi liberă, să merg la un medic. Spider-man, da, se potrivesc şi culorile", a spus Constantin Budescu.

"Budi" a vorbit şi despre Edi Iordănescu şi le-a transmis un mesaj suporterilor înaintea derby-ului cu Dinamo: "Echipa e pe un drum bun, s-au făcut ceva schimbări, o să se vadă de acum încolo. Sperăm să avem rezultate pozitive, e o diferenţă mare de puncte şi nu e bine pentru noi. E un meci foarte importante, derby-ul României, sper să facem o figură frumoasă, să câştigăm meciul. Nu ne mai permitem paşi greşiţi.

(n.r. - Edi Iordănescu) M-a primit bine, nu am mai lucrat cu el. E un antrenor foarte bun, peste tot a obţinut rezultate bune şi zic că asta o să facă şi aici.  Să vină la stadion, să ne susţină şi noi o să fim alături de ei, să facem o treabă foarte bună. Numai împreună putem obţine rezultate", a mai spus Constantin Budescu.

Afla mai multe despre: budescuinterviufcsbrevenire 

viewscnt
Articole similare