Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Au uitat de fotbal! Antrenamentul CFR-ului, perturbat serios de meciul Simonei Halep. Întrebarea zilei: "Cât e scorul?"

VIDEO Au uitat de fotbal! Antrenamentul CFR-ului, perturbat serios de meciul Simonei Halep. Întrebarea zilei: "Cât e scorul?"

Superliga

Comentarii

Finala Australian Open, pierdută de Simona Halep în faţa danezei Caroline Wozniacki, scor 6-7, 6-3, 4-6, a stârnit un interes imens inclusiv printre fotbaliştii români.

Aflaţi în cantonament în Spania, jucătorii CFR-ului au început antrenamentul de astăzi cu o întârziere de jumătate de oră. Deac şi Compania au primit permisiunea lui Petrescu să urmărească partida, însă în cele din urmă au ieşit pe terenul de antrenament, în condiţiile în care finala s-a transformat într-un veritabil maraton.

Chiar şi aşa, jucătorii liderului au rămas în permanenţă conectaţi la finală şi, în frunte cu tehnicianul Dan Petrescu, au cerut constant informaţii despre evoluţia scorului.

Bogdan Mara a ieşit şi el pe teren, însă nu s-a despărţit de telefonul mobil, pentru a putea urmări partida.



După antrenamentul de astăzi, ardelenii s-au pregătit pentru partida Valencia - Real Madrid, pe care Petrescu şi jucătorii săi o vor urmări de la faţa locului.

Afla mai multe despre: cfrhalepantrenamentspania 

viewscnt
Articole similare