Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Aurul cucerit la Europenele de lupte este doar începutul. Alin Alexuc şi-a dezvăluit planurile la revenirea în ţară: "Vreau în finală la Tokyo!"

VIDEO | Aurul cucerit la Europenele de lupte este doar începutul. Alin Alexuc şi-a dezvăluit planurile la revenirea în ţară: "Vreau în finală la Tokyo!"

Jocurile olimpice

Comentarii

Alin Alexuc (30 de ani) s-a întors în ţară după performanţa obţinută la Campionatele Europene de lupte. Acesta a câştigat aurul la categoria 130 de kilograme, la greco-romane, cea mai bună performanţă din cariera sa.

"Mi-am dorit foarte mult să aud imnul la un Campionat European sau Mondial. Nu am fost emoţionat deloc, doar un pic aşa, când s-a ridicat steagul şi am văzut steagul sus pe televizor. Am avut meciuri foarte grele, dar am fost concentrat pe victorie de la meci la meci, nu am luat în derâdere meciurile, am avut adversari foarte tari", a declarat Alin Alexuc, la revenirea în ţară.

Alexuc se gândeşte deja la Jocurile Olimpice din vară. La ultima ediţie, în 2016, luptătorul român a pierdut meciul pentru medalia de bronz. Acum, Alexuc mai are la dispoziţie două turnee pentru a obţine biletele pentru Tokyo: cel de la Budapesta şi cel de la Sofia.

"Până la urmă ăsta e visul suprem, să iau o medalie la Jocurile Olimpice. Mă motivează mult mai tare acum, că vin cu un titlu european în spate şi e an olimpic. Am fost la Londra, am fost prea tânăr să iau medalie, la Rio să zicem că am pierdut medalia de bronz, dar acum, la Tokyo, sper să ajung în finala mare", a mai spus Alexuc.

Afla mai multe despre: alexuc 

viewscnt
Articole similare