Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Autogol de cascadorii râsului în calificările pentru Campionatul Mondial! Cum a putut portarul să scape mingea în poartă

VIDEO | Autogol de cascadorii râsului în calificările pentru Campionatul Mondial! Cum a putut portarul să scape mingea în poartă
Comentarii

Canada a primit vizita Haitiului în calificările pentru Campionatul Mondial din 2022.

Canada a primit vizita Haitiului în calificările pentru Campionatul Mondial, iar naţionala nord-americană a beneficiat de un autogol absolut incredibil. În debutul reprizei secunde, Kevin Lafrance, jucător în Cipru, la AEK Larnaca, a încercat să îi paseze mingea portarului său.

Autogol de cascadorii râsului în calificările pentru Campionatul Mondial

Însă, Josue Duverger, goalkeeper al Victoriei Setubal, în Portugalia, nu a putut controla balonul, intrând în panică şi ratând şi a doua şansă de a degaja. Haiti era deja condusă cu 1-0 la general în barajul pentru calificare şi, după autogolul ruşinos al portarului său, a ajuns să piardă şi returul cu 3-0.

Când Duverger a scăpat mingea în poartă, scorul era 0-0, iar Haiti încă speră că ar putea obţine o calificare improbabilă la Mondial. Însă, după deschiderea scorului, jucătorii ţării din Caraibe s-au prăbuşit psihic şi nu au mai putu reveni în meci.

VIDEO cu faza

Afla mai multe despre: autogolhaiticanadajosue duverger 

viewscnt
Articole similare