Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Autogolul celebru al lui Bănel Nicoliţă, reeditat la 17 ani distanţă! Execuţia care a uimit în Sassuolo - Juventus 4-2, din Serie A

VIDEO | Autogolul celebru al lui Bănel Nicoliţă, reeditat la 17 ani distanţă! Execuţia care a uimit în Sassuolo - Juventus 4-2, din Serie A

Serie A

Comentarii

Sassuolo a învins Juventus, pe teren propriu, în etapa a cincea din Serie A, iar faza meciului a fost furnizată de Federico Gatti (25 de ani). Fundaşul oaspeţilor l-a imitat pe Bănel Nicoliţă, protagonistul unui autogol antologic, în urmă cu 17 ani.

L-a imitat pe Bănel Nicoliţă! Autogol antologic în Sassuolo - Juventus 4-2, în Serie A

Juventus a înregistrat prima înfrângere din acest campionat. În etapa a cincea, după trei victorii şi o remiză, fosta campioană a Italiei a cedat pe terenul lui Sassuolo. 

Pentru gazde au înscris Lauriente, Berardi, Pinamonti, în timp ce pentru Juventus au punctat fotbalistul lui Sassuolo, Vina, cu un autogol, şi Chiesa. 

Speranţele lui Juventus de a reuşi măcar o remiză în deplasare au fost năruite în minutul 90+5, în momentul în care Sassuolo conducea cu 3-2. 

Pe construcţia începută de echipa din Torino din propriul careu, balonul a circulat până la Federico Gatti, care a provocat autogolul sezonului în Europa până în acest moment. 

Fără să-şi dea seama că Szczesny nu se află în poartă, fundaşul italian a trimis mingea pe cadrul porţii, de la 25 de metri, iar polonezul n-a mai avut nicio şansă să intervină. 

Execuţia lui Federico Gatti a amintit de autogolul lui Bănel Nicoliţă de pe Santiago Bernabeu, în grupele Champions League, împotriva lui Real Madrid. 

Sassuolo, la care Daniel Boloca a fost integralist, are 6 puncte, este la a doua victorie şi ocupă poziţia a 11-a. Juventus e pe locul 4, cu 10 puncte, bifând azi prima înfrângere stagională.


Afla mai multe despre: autogol banel nicolitasassuolo juventusrezultate serie aautogol sassuolo juventusfederico gatti 

viewscnt
Articole similare