Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Avem o şansă în plus". Cum vede Simona Halep întâlnirea cu Cehia din Fed Cup

VIDEO | "Avem o şansă în plus". Cum vede Simona Halep întâlnirea cu Cehia din Fed Cup

Simona Halep

Comentarii

Echipa de Fed Cup a României va juca, sâmbătă şi duminică, împotriva deţinătoarea trofeului, Cehia, în primul tur al Grupei Mondiale. Toate meciurile de la Ostrava vor fi în direct la Telekom Sport.

"Putem spune că este o şansă în plus faptul că Petra Kvitova nu joacă, dar cum bine ştim cu toţii meciul este foarte greu, cel mai greu meci din grupe, pentru că am jucat acum doi ani contra lor şi am pierdut, din păcate, dar câştigând 5 trofee din 6 înseamnă mult.

Echipa noastră cred că întotdeauna a fost puternică şi am avut şansă mare de a câştiga orice meci pe care îl jucăm, dar atunci poate a contat şi experienţa, acum suntem mai mature şi cred că avem o şansă în plus. Dar nimic nu se ştie şi nimic nu e imposibil, aşa că o să mergem cu mintea deschisă şi cu încredere.

Echipa noastră e puternică şi în ultimii ani suntem 6 în prima 100, ceea ce înseamnă mult pentru România, toate suntem în formă. Eu m-am antrenat foarte bine perioada aceasta şi sunt încrezătoare că pot să fac treabă bună, să îmi câştig meciurile, dar în Fed Cup este dificil, este diferit şi nu ştii niciodată ce se va întâmpla. Dar am încredere că toate o să jucăm bine.

Pe toată lumea dezavantajează un meci în deplasare, dar şi ele au jucat la noi acum doi ani, acum este rândul nostru să jucăm la ele. Bineînţeles, ştim că publicul lor este foarte numeros şi foarte gălăgios în sensul pozitiv, însă nu avem nimic de făcut şi nu putem schimba nimic. Trebuie să ne acomodăm la ceea ce avem" , a declarat Simona Halep.

Afla mai multe despre: grupa mondialostravatenisfed cupsimona halepkvitova 

viewscnt
Articole similare