Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Avertisment pentru Halep: "Dacă eram în locul ei, mă opream". Ce sfaturi i-au dat Năstase şi Ţiriac liderului mondial

VIDEO | Avertisment pentru Halep: "Dacă eram în locul ei, mă opream". Ce sfaturi i-au dat Năstase şi Ţiriac liderului mondial

Tenis

Comentarii

Halep şi-ar putea mări diferenţa faţă de urmăritoare până la finalul anului. Kerber şi Wozniacki nu mai participă la niciun turneu până la Turneul Campioanelor, iar Simona e deja la Moscova, turneu la care intră direct în turul al doilea.

Prezenţa lui Halep în capitala Rusiei a devenit subiect de dispută între Ilie Năstase şi Ion Ţiriac. 

"Să sperăm că are mintea la ea şi nu intră în teren dacă e aptă doar 99%. Sau cel puţin aşa gândesc eu. Eu nu am vorbit cu Sf. Petru să îmi garanteze ceva, însă, nu ştiu dacă într-adevăr este atât de important să mai joci la un turneu ca cel de la Moscova, apoi să sari direct la Singapore" , a declarat Ion Ţiriac.

"Dacă aş fi în locul ei, m-aş opri o lună, două, trei, cât e nevoie ca să mă refac şi să plec sănătos pe teren. Cel mai important e ca ea să fie sănătoasă, Turneul Campioanelor e şi la anul' , a spus Ilie Năstase.
 

Afla mai multe despre: kerberwozniackihaleptenisturneul campioanelor 

viewscnt
Articole similare