Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Avertismentul lui Alexa înaintea meciului cu Petrolul: "Nu vom mai da peste o echipă care să se apere, aşa cum a fost Mioveni"

VIDEO | Avertismentul lui Alexa înaintea meciului cu Petrolul: "Nu vom mai da peste o echipă care să se apere, aşa cum a fost Mioveni"

Rapid

Comentarii

Sâmbătă, la Ploieşti, Petrolul şi Rapid se luptă pentru locurile de promovare. Ploieştenii nu au jucat în prima etapă a play-off-ului, după ce şase jucători au fost depistaţi pozitiv cu noul coronavirus.

"Întâlnim Petrolul, o echipă, din punctul meu de vedere, chiar dacă vor avea 3 absenţi, 3 jucători au fost titulari, din cauza acestui COVID, cu foarte multă calitate. Este echipa care joacă fotbal, în toate momentele jocului, au jucători de calitate, au jucători străini care au şi jucat în Liga I, jucători cu foarte multă experienţă.

Va fi un meci interesant, total diferit faţă de ceea ce s-a jucat la Mioveni, pentru că Petrolul nu e o echipă care să se apere. Mioveni a făcut-o 85 de minute, apărându-se cu aproape tot efectivul. Sunt convins că vor avea prospeţime, atât timp cât vor putea. Au jucători care nativ stau bine fizic.

Trebuie să profităm de lucrurile astea în timpul jocului, trebuie să nu mai avem căderile pe care le-am avut la Mioveni. Practic, meciul de mâine este pentru ei de viaţă şi de moarte. Avem nevoie de suporterii noştri, pentru că au forţă, te împing de la spate şi sunt factorul cel mai important în momentul acesta.

Avem şanse importante, am arătat un fotbal foarte bun, avem foarte mult potenţial, echipa are foarte mult potenţial, avem nevoie de puţină şansă" , a declarat Dan Alexa.

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare