Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Avertismentul lui Bornescu pentru rapidişti: "Nu îi va ierta nimeni dacă nu vor promova" Ce spune fostul portar despre viitorul sezon de Liga 2

VIDEO | Avertismentul lui Bornescu pentru rapidişti: "Nu îi va ierta nimeni dacă nu vor promova" Ce spune fostul portar despre viitorul sezon de Liga 2

Liga 2

Comentarii

Rapidul va juca în liga secundă din august încolo iar toţi fanii ateaptă ca echipa să continue seria promovărilor începută în 2018, atunci când trupa din Grant a ajuns în al treilea eşalon. Unul dintre cei care le ţine pumnii giuleştenilor este şi Mircea Bornescu.

Bornescu a evoluat în două perioade diferite la Rapid şi a rămas impresionat de farmecul Giuleştiului. Pentru că a jucat ani buni în Liga 2, ştie cât de greu le va fi alb-vişiniilor în noul sezon. 
 
"Să nu creadă că Liga 2 este Liga 3.  Vor întâlni jucători cu experienţă, la echipe puternice şi va trebui să îşi ia toate măsurile ca să promoveze, pentru că nu îi va ierta nimeni, dacă nu vor promova. Proiectul este unul solid din câte se pare, au o finanţare foarte consistentă şi cel mai important lucru este că suporterii sunt alături de ei. Dacă suporterii sunt alături de ei, uşor, uşor vor trece şi peste probleme. Dacă vrei să promovezi în Liga 1, trebuie să îţi faci echipă de Liga 1. Nu va merge că am promovat din Liga 3 în Liga 2 cu anumiţi jucători, că să vedem, că îi ţinem. Nu, îţi trebuie jucători valoroşi, jucători buni. " i-a avertizat Bornescu pe rapidişti. 
 
În stagiunea următoare a eşalonului secund mai multe foste prim divizionare se vor lupta pentru podium.
 
"Un lucru este cert. Vor fi mai mulţi suporteri în Liga 2, decât în Liga 1. Mă aştept la un meci Rapid - Petrolul, pe Naţional Arena, să fie plin. La fel la Rapid cu U Clu, Petrolul cu U Cluj, U Cluj cu Rapid.  Aştept să vină şi Universitatea Craiova, să promoveze în Liga 2. Va fi şi mai spectaculoasă Liga 2 şi ne vom îndrepta toţi atenţia către Liga 2. Va fi o luptă crâncenă" este previziunea fostului goalkeeper ajuns acum la 39 de ani. 
 
 

Afla mai multe despre: liga 2bornescurapidpromovare 

viewscnt
Articole similare