Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Avertismentul lui Marica pentru Contra după succesele tineretului: "Nu vreau să fiu în pielea lui"

VIDEO | Avertismentul lui Marica pentru Contra după succesele tineretului: "Nu vreau să fiu în pielea lui"

Echipa națională

Comentarii

Ciprian Marica crede că rezultatele naţionalei de tineret pun mare presiune pe selecţionerul primei reprezentative.

Deşi ar trebui să fie un avantaj că aria de selecţie se măreşte odată cu apariţia câtorva jucători importanţi de la naţionala mică, Marica e convins că misiunea lui Contra va fi şi mai dificilă în campania pentru calificarea la Euro 2020. 
 
"Nu aş vrea să fiu în pielea lui Contra, nu îi va fi uşor. Trebuie să alegi doar 24 de jucători. Totuşi, să spunem şi că la seniori nivelul e cu totul altul, însă clar că acum toată lumea îi vede pe aceşti tineri ca şi promovaţi la echipa naţională de seniori" a declarat fostul internaţional. 
 
Marica ştie ce a făcut această generaţie de la tineret mai specială decât altele. Fostul atacant are şi el 10 selecţii în trecut, în tricoul naţionalei U21. 
 
"Aceşti băieţi au fost fantastici, cred că alături de Simona Halep sunt ambasadorii României în lume şi nu putem decât să fim mândri de ei. Vin tineri fotbalişti cu mentalitate nouă, de învingători, o mentalitate propice pentru fotbal, pentru un sportiv de performanţă şi nu putem decât să ne bucurăm pentru ei.  Viitorul sună bine şi oricare dintre jucătorii din echipa naţională pot face pasul către echipa de seniori" mai spune finanţatorul Farului. 
 
 

Afla mai multe despre: româniatineretcontraeurociprian marica 

viewscnt
Articole similare