Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Avertismentul lui Rădoi pentru jucătorii săi: "Vor trebui să dea mai mult decât e omenesc". În ce proporţie e gata lotul pentru EURO 2019

VIDEO | Avertismentul lui Rădoi pentru jucătorii săi: "Vor trebui să dea mai mult decât e omenesc". În ce proporţie e gata lotul pentru EURO 2019
Comentarii

Naţionala de tineret a României va pleca într-un cantonament în Spania pentru a pregăti participarea de la Campionatul European din vară. Jucătorii lui Mirel Rădoi vor disputa şi două amicale: pe 21 martie, cu Spania, şi pe 25 martie, cu Danemarca.

"Până la stagiul de pregătire din Spania, trebuie să vedem evoluţia jucătorilor după această iarnă. Va trebui să ne facem o idee pentru că sunt ultimele două partide înaintea Campionatului European şi va trebuie să vedem care va fi lotul la turneul final.

În proporţie de 60%, ştiu care sunt jucătorii care vor face parte din lot la Europeanul din Italia. Ceilalţi vor trebui să ne demonstreze în continuare că merită să facă parte din lot. O dată la doi ani ai şansa de a participa la Campionatul European. Acum, noi revenim după 21 de ani, astfel că fiecare jucător care va intra titular va încerca să dea mai mult decât e omenesc ca să facă parte din acest lot" , a declarat Mirel Rădoi.

Lista convocărilor preliminare România U21

Andrei Ionuţ Radu (Genoa FC/Italia)
Vlad Dragomir (Perugia/Italia)
Mihai Dobre (Yeovil/Anglia)
Adrian Petre (Esbjerg fB/Danemarca)
Alexandru Paşcanu (Leicester/Anglia)
Marco Dulca (Swansea City/Anglia)
Andrei Raţiu (Villarreal/Spania)
Claudiu Micovschi (Genoa FC/Italia)

Selecţionata Under 21 este una dintre cele 12 reprezentative prezente la EURO 2019, în Italia. Adversarii tricolorilor din Spania sunt de asemenea calificaţi la turneul final care va debuta pe 16 iunie.

GRUPA A: Italia, Spania, Polonia, Belgia
GRUPA B: Germania, Danemarca, Serbia, Austria
GRUPA C: Anglia, Franţa, România, Croaţia

Programul grupei C:
18 iunie 2019: România – Croaţia (San Marino, 19:30*), Anglia – Franţa (Cesena, 22:00)
21 iunie 2019: Anglia – România (Cesena, 19:30), Franţa – Croaţia (San Marino, 22:00)
24 iunie 2019: Franţa – România (Cesena, 22:00), Croaţia – Anglia (San Marino, 22:00)

Campionatul European se va disputa în perioada 16-30 iunie 2019, în 5 oraşe din Italia şi în San Marino: Bologna, Reggio nell’Emilia, Cesena, Trieste, Udine, Serravalle. Din cele 3 grupe se vor califica în semifinale câştigătoarele şi cea mai bună ocupantă a locurilor secunde.

Danemarca, cel de-al doilea adversar al tricolorilor U21 din stagiul de pregătire din Spania, se află în grupa noastră din viitoarea campanie de calificare, cea pentru Euro 2021.

Afla mai multe despre: mirel radoifrfspaniaromania 

viewscnt
Articole similare