Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Avertismentul lui Sergiu Radu pentru tricolori: "Acesta este examenul adevărat" Cum îi vede pe suedezi

VIDEO | Avertismentul lui Sergiu Radu pentru tricolori: "Acesta este examenul adevărat" Cum îi vede pe suedezi

Echipa națională

Comentarii

Fostul fotbalist al Rapidului surprinde spunând că Suedia este principala favorită a grupei de calificare din care face parte şi România.

Iar rezultatele de la ultima mare competiţie i-ar da dreptate fostului atacant. Suedia a ajuns până în sferturile CM 2018 din Rusia, în timp ce ibericii au părăsit turneul final în faza optimilor. 
 
"Meciul cu Suedia, ca fiecare meci de început dintr-o campanie preliminară, este foarte important. Sper să păşim cu dreptul. Le ţin pumnii şi lor şi lui Cosmin. Sunt câteva indisponibilităţi în lot, dar sper că vor fi înlocuite cu succes de cei care vor juca. Suedia este o echipă foarte bună, a demonstrat-o chiar la ultimul Campionat Mondial. Din punctul meu de vedere, este chiar una dintre favoritele grupei, dacă nu favorita principală. Acesta va fi examenul adevărat, de asta am şi spus că primul meci va fi foarte important. Îmi pare rău că nu se poate baza Cosmin pe toţi jucătorii pe care ar fi vrut să îi aibă la acest meci. Dar, aşa cum am spus, sper ca cei care vor juca să o facă bine" spune Sergiu Radu despre debutul României în preliminariile CE 2020. 
 
 
 

Afla mai multe despre: sergiu radusuediaspaniaromâniapreliminarii euro 2020 

viewscnt
Articole similare