Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Avertismentul lui Vlad Munteanu: "Atunci vor fi probleme pentru Teja" Unde trebuie să fie atent noul antrenor al FCSB

VIDEO | Avertismentul lui Vlad Munteanu: "Atunci vor fi probleme pentru Teja" Unde trebuie să fie atent noul antrenor al FCSB

FCSB

Comentarii

Mihai Teja trăieşte cel mai important moment din carieră odată cu numirea la vicecampioana României. În 2015, tehnicianul de 40 de ani a fost principal pentru o scurtă perioadă şi la rivala din Ştefan cel Mare.

Vlad Munteanu îl apreciază pe Mihai Teja cu care a colaborat la U Cluj din postura de preşedinte al alb-negrilor. 
 
"Mihai Teja este un antrenor extrem de pasionat, are un caracter foarte bun şi frumos şi dacă va avea noroc de rezultate probabil că va fi lăsat să îşi facă şi treaba. Dacă nu va avea noroc de rezultate, strategia din lojă va fi peste strategia de fotbal de la academia de fotbal, sau de la Şcoala federală de antrenori. Cred că este cea mai mare problemă a antrenorilor din România, aceea de a gestiona relaţiile cu patronii. Am fost la U Cluj împreună şi am fost impresionat de el. Are potenţial" îl laudă actualul manager sportiv al naţionalei de tineret pe Teja.
 
Şi Galamaz i-a făcut portretul proaspătului antrenor al roş-albaştrilor. 
 
"Un băiat extraordinar, un caracter extraordinar şi m-aş bucura foarte mult ca în aceste 6 luni, că am înţeles că are un termen de garanţie, să zic aşa, mi-aş dori să aibe rezultate, pentru că chiar este un antrenor bun. Un antrenor care se face respectat de jucători, apreciat şi îi face şi pe ei să joace, să dea un pic mai mult decât dau ei meci de meci. 
M-aş bucura pentru el dacă ar avea rezultate, e clar că domnul Becali nu s-ar băga. Eu asta consider, că este un antrenor care este pe val, a făcut nişte lucruri extraordinare la Gaz Metan, dintr-o echipă mică a reuşit să o ducă unde a dus-o şi nu doar atâta şi jocul arată foarte bine a celor de la Gaz Metan" a spus Galamaz. 
 
 

 

Afla mai multe despre: galamaztejavlad munteanu 

viewscnt
Articole similare