Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Avertismentul pe care Mihai Pintilii i l-a transmis lui Bogdan Andone: ”I-am zis şi lui în faţă”

VIDEO | Avertismentul pe care Mihai Pintilii i l-a transmis lui Bogdan Andone: ”I-am zis şi lui în faţă”

Superliga

Comentarii

Mihai Pintilii susţine că Bogdan Andone i-a lăsat o impresie foarte bună, dar i-a transmis că are nevoie şi de un pic de noroc pentru a lua titlul.

FCSB a ratat din nou titlul şi începe acum sezonul cu Bogdan Andone antrenor, o alegere surprinzătoare făcută de Gigi Becali. Mihai Pintilii spune însă că Andone şi-a impresionat deja jucătorii şi că FCSB se va bate din nou la titlu. Dar i-a transmis antrenorului că are nevoie şi de noroc pentru a pune mâna pe trofeu:

”(Cum e relaţia cu Bogdan Andone?) Foarte bună. E un antrenor foarte bun, îl respectăm. E un antrenor foarte bun. (Că e căpitan şi mâna dreaptă a antrenorului) Şi înainte era acelaşi lucru, deci nu s-a schimbat. Nu sunt numai eu. Mai sunt Roman, Filip, Hora. Sunt destui jucători cu experienţă care îl vor ajuta cu tot ce are nevoie şi sper când apelează la noi să îi oferim toate soluţiile.

Când începe campionatul, noi tot timpul vrem locul 1, acum vom vedea. Depinde şi i-am zis şi lui în faţă, trebuie să aibă şi puţin noroc. Fără noroc e foarte greu. Eu, când am venit în 2012, nu se luase de şapte ani. Noi ne propunem, vom vedea. Acum că sunt alte echipe mai bune sau că nu reuşim noi, vom vedea unde greşim”,a
  declarat Mihai Pintilii.

Afla mai multe despre: mihai pintiliibogdan andone 

viewscnt
Articole similare