Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”Bă, băbălăule!” Jucătorul lui Dinamo care a refuzat un salariu de zece mii de euro pe lună. Rednic: ”Aici are două mii şi ceva”

VIDEO | ”Bă, băbălăule!” Jucătorul lui Dinamo care a refuzat un salariu de zece mii de euro pe lună. Rednic: ”Aici are două mii şi ceva”
Comentarii

Mircea Rednic a declarat la finalul meciului câştigat de Dinamo cu Poli Iaşi, scor 3-0, că marcatorul golului trei al echipei sale, Daniel Popa, a avut ofertă de la Aktobe. Atacantul ar fi urmat să primească un salariu de 10 mii de euro pe lună însă a ales să rămână la clubul din Ştefan cel Mare.

Refuzul semnării contractului cu Aktobe a făcut din Popa ţinta ironiilor lui Nistor.

”Popa a avut ofertă. A avut ofertă de 10 mii de euro pe lună şi n-a plecat Nistor l-a certat. Bă, băbălăule! A zis: 'nu vreau să plec'. Aici are 2000 şi ceva.

La Aktobe. Apoi a avut altă ofertă în Israel. Bravo lui. Îi place aici. Ba o păcănică, ba o măcănică . Mi-a promis că nu se mai atinge de păcănele. Merge la casino acum!  Glumesc, glumesc, glumesc”, a apus Mircea Rednic la conferinţa de presă de la finalul meciului cu Poli Iaşi.

Formaţia Dinamo a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa Poli Iaşi, în ultimul meci al etapei a XXII-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Mattia Montini în minutele 7 şi 69 şi Daniel Popa, în minutul 90+3.

Afla mai multe despre: liga 1dinamo,  

viewscnt
Articole similare