Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Backa Topola - FCSB 6-6 (4-5 după penalty-uri). FCSB, meci antologic în Serbia şi calificare miraculoasă!

VIDEO | Backa Topola - FCSB 6-6 (4-5 după penalty-uri). FCSB, meci antologic în Serbia şi calificare miraculoasă!

FCSB

Comentarii

FCSB s-a calificat în turul al treilea al UEFA Europa League după un meci antologic în Serbia. A fost 6-6 după 120 de minute, după un roller coaster care a condus echipa lui Toni Petrea şi Mihai Pintilii de la agonie, la extaz şi înapoi.

Formaţia FCSB, cu lotul afectat puternic de coronavirus, s-a calificat, joi, în turul trei preliminar al Ligii Europa, trecând în turul doi de echipa sârbă Backa Topola, scor 5-4 la loviturile de departajare, după ce la finalul prelungirilor scorul a fost 6-6.

Sârbii au condus cu 2-0, apoi au rămas în inferioritate numerică şi au reuşit totuşi să înscrie de patru ori. De la Backa au fost eliminaţi doi jucători (Ponjevic ’44 şi Siladji ‘103). Trei dintre golurile înscrise în inferioritate numerică de Backa au venit la un minut după goluri marcate de FCSB.

La finalul prelungirilor, scorul a fost 6-6, golurile fiind înscrise de Milicevic ’11, Duronjic ’14, Antonic ’51, Tomanovic ‘90+4, ‘117 şi Tumbasevic ‘105+1 pentru gazde, respectiv Coman ’25, Man ’50, ’63 (penalti), ‘105, Balaz ‘90+3 (autogol) şi Petre ‘108 pentru FCSB. Penaltiul a fost acordat pentru un fault la Coman.

La loviturile de departajare, portarul echipei FCSB, Răzvan Ducan, a apărat lovitura lui Banjac, de la Backa Topola. Pentru Backa au înscris Tomanovic, Zec, Antonic şi Djuric. Pentru FCSB au marcat Moruţan, Perianu, Panţîru, Petre şi Man.

Florinel Coman a părăsăt terenul accidentat, în minutul 73, fiind înlocuit cu Horşia.

Echipa FCSB a fost condusă de pe bancă de Mihai Pintilii, antrenorul principal Anton Petrea fiind testat pozitiv cu coronavirus. FCSB a înregistrat în ultimele zile mai multe cazuri de Covid-19, fiind găsiţi infectaţi jucătorii Andrei Miron, Andrei Vlad, Sergiu Buş, Andrei Pandele, Ovidiu Popescu, Ionuţ Vînă, Florin Tănase, Iulian Cristea şi Darius Olaru, dar şi câţiva oficiali şi membri ai stafului tehnic. Ca urmare a tuturor acestor cazuri, FCSB a avut în Serbia doar trei rezerve: Petre, Ion şi Horşia.

Formaţia bucureşteană a jucat în Serbia în următoarea formulă: FCSB: Ducan - Creţu, Simion, Briceag, Pantea (Ad. Petre ’21) - Perianu, Moruţan, Panţiru - Man, Buziuc (R. Ion ’46), Coman (Horşia ’73).

Partida a fost arbitrată de o brigadă din Olanda, cu Dennis Higler la centru, ajutat de Charles Schaap, Jan de Vries şi rezerva Siemen Mulder.

În turul trei preliminar, FCSB va întâlni echipa cehă Slovan Liberec, la 24 septembrie, pe teren propriu.


LIVE | Backa Topola - FCSB 6-6  (Milicevic 11, Duronjic 13, Antonic 51, Tomanovic 95, Tumbasevic 106 / Fl. Coman 25, Man 50, 62, 102, R. Ion 93, Ad. Petre 107)

  • Backa Topola: Filipovic - Balaz, Antonic, Babic, Ponjevic - Zec, Tomanovic, Tumbasevic, Milicevic - Lukic, Duronjic
  • Rezerve: Jorgic, Santrac, Siladji, Banjac, Djuric, Stanojev, Petrovic
  • FCSB: Ducan - Creţu, Simion, Briceag, Pantea - Moruţan, Perianu, Panţîru - Man, Buziuc, Coman
  • Rezerve: Adrian Petre, Ion, Horşia

  • Gol FCSB! Man marchează şi o califică pe FCSB!!!
  • Gol Backa: Djuric înscrie şi el
  • Gol FCSB: Adrian Petre a marcat!!
  • Gol Backa: Antonic transformă!
  • Gol FCSB: Panţîru marchează!
  • Ratare Backa: Răzvan Ducan apără!!!!
  • Gol FCSB: execuţie precisă a lui Perianu
  • Gol Backa: Banjac transformă şi el!
  • Gol FCSB: marchează Moruţan! 
  • Gol Backa: a transformat Tomanovic!

Avem penalty-uri!!

Min 116. Gol Backa Topola! Tomanovic marchează al patrulea gol în inferioritate pentru gazde

Min 108. GOOOOL FCSB! Adrian Petre marchează şi el. Panţîru la serviciu

Min 106. Gol din nou Topola! Minge recentrată, iar Ducan are ghinion. Mingea din bară, cade pe portar şi se duce în poartă: 5-5

Min 105. GOOOL FCSB! Dennis Man finalizează superb. Execuţie elegantă şi extrem de importantă

Min 102 A doua eliminare pentru formaţia gazdă. Siladji este trimis la cabine

Min 96. Au început prelungirile, iar Ducan are o intervenţie excelentă în situaţie de unu vs unu

Avem prelungiri! FCSB nu a reuşit să păstreze avantajul luat în minutul 93. La faza imediat următoare, echipa roş-albastră a fost egalată. Backa a punctat de două ori în inferioritate numerică.

Min 90+5 Gol Backa! Gazdele marchează imediat. Al doilea gol în inferioritate numerică

Min 90+3 GOOOOL FCSB!!! Trupa roş-albastră marchează. Este un autogol după o centrare a lui Robert Ion

Min 79 Acţiune a lui Moruţan în flancul drept, dar Adrian Petre nu reuşeşte să reia periculos cu capul

Min 72. Florinel Coman este înlocuit cu Horşia. Şeptarul FCSB-ului iese accidentat şi purtat pe braţe

Min 62. GOL FCSB! Penalty pentru formaţia lui Pintilii. Coman este cel care obţine lovitura de pedeapsă, Man transformă!

Min 60. Ocazie imensă pentru FCSB! Coman centrează pentru Man, dar gazdele scot de pe linia porţii. Faza continuă, iar Perianu este blocat de goalkeeper-ul gazdelor

Min 51. Gol Backa Topola! Erori în lanţ în defensiva roş-albastră, Ducan nu reuşeşte nici el să reţină, iar Antonic marchează pentru gazde

Min 50. GOOOOL FCSB! Dennis Man iese la rampă şi finalizează superb! Coman este cel care produce faza, iar Man înscrie, cu stângul, plasat, sub bară.

Min 46. A început repriza secundă. FCSB are un om în plus, dar este condusă pe tabelă. Robert Ion a intrat în teren la echipa roş-albastră

După un debut de coşmar, Florinel Coman a reaprins speranţele roş-albaştrilor. Pauză în Serbia

Min 44. Eliminare în tabăra gazdelor. Ponjevic primeşte al doilea galben

Min 40. Galben pentru Florinel Coman

Min 25. GOOOOL FCSB! Florinel Coman apare la finalizare şi reduce din handicap. 2-1 pentru Backa, dar FCSB dă semne de revenire

Min 20. Prima schimbare la FCSB! Adrian Petre intră în locul lui Pantea

Min 13. Gol Backa Topola! FCSB se apără prost, iar Ducan este executat printr-o scăriţă de efect. Duronjic marchează pentru gazde

Min 11. Gol Backa Topola! La primul şut pe spaţiul porţii, gazdele marchează. Centrare din flancul drept, Creţu strânge târziu, iar Milicevic înscrie cu capul

Primele zece minute ale meciului par de tatonare. FCSB stă destul de sus în teren. La marginea terenului, Mihai Pintilii este cel care dă indicaţii tehnice.

Min 1. A început partida din Serbia

FCSB s-a deplasat în Serbia pentru al doilea meci de calificare în grupele Europa League şi va juca împotriva vecinilor de la Backa Topola pentru un loc în turul trei preliminar. Echipa roş-albastră are probleme serioase de efectiv după ce a izbucnit un adevărat focare de COVID-19 la club şi antrenorul Toni Petrea, dar şi mai mulţi jucători, au fost depistaţi pozitiv cu Coronavirus.

În turul trecut, FCSB i-a învins pe armenii de la FC Shirak cu 3-0, pe Arena Naţională.

Din cauza cazurilor de COVID-19, FCSB va fi nevoită să se descurce fără fundaşi centrali de meserie la meciul cu Backa Topola, Miron şi Cristea fiind ambii depistaţi pozitiv cu Coronavirus.

Focar de COVID-19 la FCSB!

FCSB are un adevărat focar de COVID-19 la echipă. După ce, în primă fază, au fost raportate şapte cazuri pozitive de Coronavirus, printre care antrenorul Toni Petrea, preparatorul Thomas Neubert şi jucătorul Andrei Miron. Acum, miercuri, alţi trei fotbalişti au fost depistaţi pozitiv la FCSB: Florin Tănase, Darius Olaru şi Iulian Cristea.

Ovidiu Kurti, Marius Popa, Toni Petrea, Thomas Neubert, Horea Codorean, Sorin Cristof, Mihai Stoica, Bogdan Stoica, Marius Ianuli şi jucătorii Andrei Miron, Darius Olaru, Florin Tănase şi Iulian Cristea sunt toţi cei testaţi pozitiv cu COVID-19 la FCSB.

Afla mai multe despre: fcsbbacka topolaeuropa leaguepreliminariipreview 

viewscnt
Articole similare