Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”Băi, Gică, ne cunoaştem...” Gheorghe Hagi, dezamăgit de prestaţia lui Rivaldinho: ”N-ai ce să... N-are rost să vorbim mai mult”

VIDEO | ”Băi, Gică, ne cunoaştem...” Gheorghe Hagi, dezamăgit de prestaţia lui Rivaldinho: ”N-ai ce să... N-are rost să vorbim mai mult”

Superliga

Comentarii

FC Viitorul a pierdut la scor de neprezentare duelul cu Astra Giurgiu din etapa a 23-a a Ligii 1, iar la finalul partidei Gheorghe Hagi nu a ezitat să-şi arate jucătorii cu degetul.

Unul dintre fotbaliştii care l-au dezamăgit pe Gheorghe Hagi a fost Rivaldinho, jucător pe care ”Regele” la transferat în această iarnă la echipă. Fotbalistul de 23 de ani a fost schimbat în startul reprizei secunde.

„N-ai ce să... La început am încercat cu el, plănuisem într-un fel... Nu cred că are rost să vorbim mai mult, pentru că totul s-a întâmplat... cât am fost zece la zece, meciul era echilibrat. După aceea... chiar dacă am primit gol, am avut ocaziile noastre, am avut şi noi să dăm gol”, a spus Gheorghe Hagi la finalul înfrângerii categorice cu Astra Giurgiu.

Bogdan Cosmescu a oferit o variantă amuzantă pentru decizia Viitorului de a-l transfera pe Rivaldinho, fiul lui Rivaldo.

”Mă uimeşte prezenţa lui Rivaldinho. Cred că l-a rugat ta-su pe ”Rege”: 'Băi, Gică, ne cunoaştem. Eu n-am avut noroc să fie fi-miu al doilea Hagi. Al meu e mai... bagă-l, ajută-l şi pe el'”, s-a amuzat Bogdan Cosmescu.

Afla mai multe despre: hagifc viitorul 

viewscnt
Articole similare