Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bălaşa nu regretă despărţirea de FCSB. Ironii la adresa fostei echipe: "Nu se ştie dacă vor ajunge în Europa League"

VIDEO | Bălaşa nu regretă despărţirea de FCSB. Ironii la adresa fostei echipe: "Nu se ştie dacă vor ajunge în Europa League"
Comentarii

Etapa trecută, Mihai Bălaşa a bifat primele minute în tricoul Universităţii Craiova. Cu el pe teren în repriza a doua, oltenii au remizat la unu cu FC Botoşani. Fundaşul e pregătit acum să fie titular în meciul cu Astra şi a vorbit în premieră în calitate de jucător al alb-albaştrilor.

Mihai Bălaşa a uitat deja de FCSB, echipă alături de care nu a câştigat niciun trofeu în cei doi ani şi jumătate de contract. Fundaşul a ajuns în Bănie din postura de jucător liber şi se bucura deja de primele momente pe Ion Oblemenco, stadion pe care va evolua până în vara lui 2023.

Renato Kelic s-a accidentat etapa trecută, la Botoşani, astfel că, Mihai Bălaşa are toate şansele să fie titular în meciul din etapa a VII-a, cu Astra Giurgiu.

"Nu sunt chiar 100%, dar uşor, uşor o să fiu. Am venit de la Steaua, unde nu prea am jucat, sau am jucat foarte puţin, şi încă nu am ritm de joc. Dar uşor, uşor va veni şi ritmul de joc. 

(Ai ratat şansa de a juca grupele UEL)
Încă nu se ştie, mai sunt două meciuri. Asta e viaţa, am venit aici şi sunt concentrat pe ce am de făcut la Craiova. Am fost foarte fericit să aud că cei de aici au fost interesaţi de mine şi a fost foarte uşor de ales. 

În primul rând aş vrea să mă integrez aici foarte bine. Deja cred că am făcut-o, pentru că băieţii m-au primit foarte bine şi le mulţumesc pe această cale. Uşor, uşor, când voi fi 100% şi voi avea şi meciuri în picioare, atunci o să mă gândesc şi la echipa naţională. 

La orice echipă care vrea performanţă există presiune. Dar dacă vom avea rezultate şi vom juca bine, cred că publicul va fi de partea noastră.

Care e fericirea mai mare, că ai venit la U Craiova sau că ai plecat de la FCSB?
Mă bucur foarte mult că am ajuns aici, atât.

Vezi un playoff fără FCSB?
E devreme să vorbim dacă vor prinde play-off-ul sau nu. 
Sunt problemele lor, ei ştiu cel mai bine ce au de făcut", a declarat Mihai Bălaşa la conferinţa de presă susţinută înaintea meciului U Craiova - Astra.

  • Universitatea Craiova - Astra Giurgiu se joacă vineri, 23 august, de la ora 21:00, în direct pe Telekom Sport 1

Afla mai multe despre: mihai balasacraiovaastrafcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare