Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bălaşa, sărbătorit în cantonament! "M-am obişnuit". Fundaşul şi-a făcut bilanţul la 24 de ani: "Se putea şi mai bine" :)

VIDEO | Bălaşa, sărbătorit în cantonament! "M-am obişnuit". Fundaşul şi-a făcut bilanţul la 24 de ani: "Se putea şi mai bine" :)

Superliga

Comentarii

Mihai Bălaşa este sărbătoritul zilei la FCSB: fundaşul a împlinit 24 de ani şi va "petrece" din nou în cantonament, aşa cum s-a întâmplat de fiecare dată de când a devenit fotbalist profesionist.

Fundaşul spune că îşi va cinsti colegii şi va "negocia" meniul cu noul tehnician al echipei, Mihai Teja.

Bălaşa spune că e mulţumit de ceea ce a realizat până acum în fotbal, dar recunoaşte că se "putea şi mai bine". Pentru acest an, stoperul are două dorinţe: sănătate şi titlul cu FCSB.

"Sunt obişnuit. O fac de vreo 10 ani, tot o fac în cantonament.  Aşa că deja m-am obişnuit. Diseară urmează să îi cinstesc... Cu apă plată.

O să bem un pahar de vin, o bere... să vedem ce zice şi Mister, dacă ne lasă. O să negociez.

În primul rând, să fiu sănătos. Şi în al doilea rând, să câştig campionatul.

Dacă o să fiu sănătos, o să joc şi, cu siguranţă, dacă o să am evoluţii bune o să fiu chemat şi la echipa naţională.

Da, chiar dacă se putea şi mai bine. Dar sunt mulţumit. Se putea mai bine în anumite momente. Am luat nişte decizii... poate că nu a depins numai de mine, dar sunt mulţumit.

Nu, nu regret (n.r. plecarea în Italia), pentru că am avut de învăţat şi de acolo. Nu regret nimic din ce am făcut până acum.

Da, cu siguranţă a fost cea mai bună decizie (n.r. să se transfere la FCSB), pentru că odată ce m-am întors la Steaua am prins şi echipa naţională"
, a declarat Mihai Bălaşa în cantonamentul din Spania.



FCSB va juca primul amical al iernii pe 17 ianuarie, cu FC Luzern.

Afla mai multe despre: balasafcsbsarbatoare 

viewscnt
Articole similare