Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bale a ajuns în China şi semnează cu echipa lui Olăroiu. Va fi cel mai bine plătit jucător din lume. Chinezii l-au confundat cu Beckham

VIDEO | Bale a ajuns în China şi semnează cu echipa lui Olăroiu. Va fi cel mai bine plătit jucător din lume. Chinezii l-au confundat cu Beckham
Comentarii

Gareth Bale a aterizat în China în urmă cu puţin şi e aşteptat ca în următoarea perioadă să semneze cu Jiangsu Suning, echipa lui Cosmin Olăroiu.

Gareth Bale a aterizat în China la câteva zile după ce agentul lui a ajuns acolo la negocieri. Presa engleză scrie că galezul urmează să devină cel mai bine plătit jucător din lume, cu un salariu de peste un milion de dolari pe săptămână. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gareth Bale arriving in China, he will earn £1m a week making him the highest paid footballer in the world.

A post shared by SPORTbible (@sportbible) on

Imediat cum a aterizat, chinezii au început să-l strige, însă l-au confundat cu Beckham. :)

Atacantul nu mai intră deja de o vreme în planurile antrenorului de la Real, Zinedine Zidane şi ar fi ajuns la un acord cu echipa chineză pentru un contract pe trei sezoane. De altfel, antrenorul madrilenilor a şi recunoscut că ar fi mai bine pentru toată lumea ca mijlocaşul galez să plece de la Real în această vară.

"Bale nu a jucat astăzi pentru că este foarte aproape să plece. Sperăm să plece curând. Dacă ar pleca mâine, ar fi mai bine. Lucrăm la transferul lui la o nouă echipă" , a spus Zinedine Zidane, săptămâna trecută, după meciul amical cu Bayern Munchen.

Afla mai multe despre: balejiangsu suning 

viewscnt
Articole similare