Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bălgrădean, fair-play după victoria cu Craiova: ”Îi felicit pe fanii de aici!” Viitorul portarului la FCSB este incert: ”Am discutat cu presidente”

VIDEO | Bălgrădean, fair-play după victoria cu Craiova: ”Îi felicit pe fanii de aici!” Viitorul portarului la FCSB este incert: ”Am discutat cu presidente”

Superliga

Comentarii

Cristi Bălgrădean a avut un discurs fair-play după Craiova - FCSB 0-2, partidă în care a fost huiduit, deşi a jucat în Bănie. Portarul FCSB-ului a vorbit şi despre situaţia sa contractuală.

FCSB s-a impus cu 2-0 la Craiova, dar Bălgrădean spune că a fost o victorie mult mai grea faţă de ce arată tabela. Portarul FCSB-ului speră acum că CFR Cluj se va încurca în partida cu Astra:

”Cel mai important este că am reuşit să luăm cele trei puncte în această seară. Nu contează că eu sau Denis sau Florin, care au înscris. Cred că toată echipa a jucat bine, am muncit mult, a fost o victorie grea, muncită şi suntem foarte bucuroşi. (O victorie pe care eraţi obligaţi să o obţineţi. Menţine şansele la titlu în final de sezon) Da. A fost o presiune mare în această săptămână. Pentru treaba asta să rămânem în cursa pentru titlu. Vreau să cred în această şansă cât de mică e ea ca CFR să se încurce la Astra şi să jucăm care pe care în ultima etapă pe Arena Naţională.

(Dacă e normal că l-au huiduit suporterii Craiovei) Nu ştiu dacă era normal sau nu. Ştiu ce înseamnă publicul oltean, am jucat un an jumate aici, ştiu ce fanatici sunt şi aş vrea să îi felicit pe această cale. Şi să vină în continuare la meciurile favoriţilor pentru că au nevoie de ei. (Nervi mulţi) Da, nu ştiu de ce. Probabil presiunea mare, dar nu ştiu de ce atâţia nervi”,
a declarat Cristi Bălgrădean pentru Telekom Sport.

Portarul în vârstă de 31 de ani mai are contract până în vară, spune că a discutat cu cei din conducerea clubului, dar viitorul său este incert: ”(De contract care expiră în vară) Vom vedea. Am discutat cu ”presidente” acum o săptămână. Vom vedea. (Îţi doreşti să rămâi?) Da, clar prima opţiune va fi Steaua. Dacă nu se doreşte să rămân, nu e nimic, ne strângem mâna şi nu e nicio problemă, dacă nu se vrea”, a mai spus Bălgrădean.

Afla mai multe despre: cristi balgradeanfcsb 

viewscnt
Articole similare