Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bancu a explicat ce trebuie să facă Pigliacelli: "Galeria îl va ierta". Când va fi 100% apt pentru a juca

VIDEO | Bancu a explicat ce trebuie să facă Pigliacelli: "Galeria îl va ierta". Când va fi 100% apt pentru a juca
Comentarii

Nicuşor Bancu (27 de ani) încă îşi mai revine după accidentarea suferită anul trecut şi chiar dacă nu este 100% apt, Corneliu Papură i-a oferit câteva minute în victoria, 3-1, cu Gaz Metan Mediaş. Unul dintre cei mai importanţi jucători de la Craiova a vorbit şi despre situaţia lui Mirko Pigliacelli.

Portarul italian este considerat de o parte a galeriei unul dintre vinovaţii pentru plecarea lui Victor Piţurcă de la echipă. Mai exact, unii suporteri olteni cred că Pigliacelli a contribuit la îndepărtarea fostului selecţioner din Bănie. 

Nicuşor Bancu a comentat situaţia colegului său şi a spus ce trebuie să facă pentru a fi iertat: "Nu ştiu exact ce se întâmplă. Divergenţe între galerie şi Mirko. Sunt oameni maturi, vor vorbi şi totul se va calma. El trebuie să facă ce a făcut până acum, să îşi ceară scuze dacă a greşit şi galeria îl va ierta"

Fundaşul lateral a vorbit şi despre starea lui fizică şi a lăsat de înţeles că va putea fi convocat fără probleme la meciul cu Islanda, din luna martie: "Aşteptam să joc din nou şi să nu stau foarte mult, am revenit mai repede decât se preconiza. Puteam să joc mai mult, dar am zis să nu riscăm. Peste două meciuri voi fi 100%. Naţionala mă aşteaptă să fiu 100%".

Afla mai multe despre: nicusor bancuu craiova 

viewscnt
Articole similare