Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bancu şi Cicâldău s-au contrazis în direct. "N-aş putea spune aşa ceva" vs. "E adevărat, dar ne-a ajutat domnul Mangia"

VIDEO | Bancu şi Cicâldău s-au contrazis în direct. "N-aş putea spune aşa ceva" vs. "E adevărat, dar ne-a ajutat domnul Mangia"
Comentarii

Universitatea Craiova a început slab meciul de la Turnu Măgurele, iar la pauză a fost condusă cu 1-0 de echipa din Liga a III-a. Până la urmă, oltenii au întors scorul în repriza secundă şi s-au impus cu 4-1.

La flash interviuri, Bancu şi Cicâldău s-au contrazis. Dacă primul a recunoscut că toţi jucătorii au intrat relaxaţi, mijlocaşul central a declarat că cei de la Turnu Măgurele n-au fost trataţi superficial.

"Am intrat mai relaxaţi în teren, dar mă bucur că mister a ştiut cum să gestioneze situaţia la pauză şi ne-a făcut să intrăm mai concentraţi în repriza a doua. Mă bucur că atragem atâţia oameni să ne vadă, îi felicit pe cei de aici, au o bază extraordinară pentru Liga a III-a. Nu avem timp de petrecere acum, intrăm în cantonament, avem maine după-amiază liber, iar joi plecăm la Iaşi, unde ne aşteaptă un meci foarte greu" , a spus Nicuşor Bancu.

"Nu cred că am tratat meciul superficial, am intrat foarte serioşi în teren, dar am fost surprinşi. E bine că am revenit şi că am reuşit să ne calificăm. La pauză, domnul Mangia ne-a dat indicaţiile potrivite şi am reuşit să întoarcem rezultatul. Ne bucurăm că am câştigat acest meci, dar acum trebuie să ne pregătim pentru a obţine o nouă victorie la Iaşi" , a declarat Alexandru Cicâldău.

Afla mai multe despre: bancucicaldauturnu magureleuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare