Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bănel Nicoliţă face senzaţie pentru noua sa echipă! "Asta e bucuria, domnilor". La 39 de ani trăieşte momente emoţionante, cu gândul la promovare

VIDEO | Bănel Nicoliţă face senzaţie pentru noua sa echipă! "Asta e bucuria, domnilor". La 39 de ani trăieşte momente emoţionante, cu gândul la promovare

Special

Comentarii

Bănel Nicoliţă îşi trăieşte a doua tinereţe fotbalistică la Amara, în liga a patra. Transferul lui i-a adus şi pe oameni la stadion. Cu mic, cu mare, vin să-l vadă din nou pe teren pe cel care a făcut istorie în tricoul roş-albastru.

Bănel Nicoliţă, punct de atracţie la Amara, în liga a patra

Vârsta este doar un număr pentru Nicoliţă! La 39 de ani, a revenit pe terenul de fotbal. Ce-i drept, nu la un nivel înalt, ci în liga a patra. Vrea cu orice preţ să o ajute pe Amara să promoveze. 

Bănel nu-şi ajută colegii doar cu sfaturi. A şi marcat în meciul cu Feteşti. Echipa lui a câştigat cu 3-1. Nicoliţă a avut şi galerie. Copiii de la şcoala lui de fotbal l-au încurajat din tribune. 

Bănel nu şi-a pierdut entuziasmul de a juca fotbal, după perioadele în care a jucat pentru: FCSB, Saint-Etienne, Nantes, Viitorul sau Aris Limassol. 

"Asta e bucuria, domnilor! Pentru voi am venit şi d-aia m-am apucat de fotbal. Fanii vin cu drag la meciuri, doar ca să-l revadă pe Nicoliţă cu mingea la picior.

La sat e mai greu, muncesc zi de zi şi bucuria asta e enormă pentru ei, două ore de fotbal şi să câştigi cu echipa care era pe primul loc (n.r. - Feteşti).  

Sunt ca vinul ăla, cu cât e mai vechi cu atât e mai bun. Mă bucur ca n-am pus pe mine, pentru că mă bag mereu cu ei la fotbal, la miuţe. 

Fotbalul mi-a dat tot ce înseamnă azi Bănel Nicoliţă, pentru că dacă nu faceam fotbal, nu mai eram azi aici", a spus Bănel Nicoliţă, pentru Orange Sport. 

Bănel Nicoliţă este dublu campion al României cu FCSB, în 2005 şi 2006, câştigător al Cupei României, în 2011, şi al Supercupei României, în 2007, cu echipa bucureşteană. 

VIDEO | Bănel Nicoliţă, la 39 de ani pe terenul de fotbal

Afla mai multe despre: banel nicolitabanel nicolita amarabanel nicolita liga 4 

viewscnt
Articole similare