Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bărbaţii care i-au vandalizat casa lui Sorin Cârţu, surprinşi pe cameră! Momentul în care au acţionat, ce au scris şi reacţia Poliţiei

VIDEO | Bărbaţii care i-au vandalizat casa lui Sorin Cârţu, surprinşi pe cameră! Momentul în care au acţionat, ce au scris şi reacţia Poliţiei

Diverse

Comentarii

Casa lui Sorin Cârţu a fost vandalizată, joi seara, de 10 bărbaţi, care au scris injurii pe gard. În urma incidentului, s-a deschis dosar penal pentru infracţiunea de distrugere. Oficialul lui U Craiova a făcut deja plângere la Poliţie.

VIDEO | Casa lui Sorin Cârţu, vandalizată

Preşedintele lui U Craiova a fost victima unor intimidări ale fanilor din Craiova. Zece bărbaţi i-au scris cuvinte jignitoare şi injurii pe gardul casei. Suspecţii au fost suprinşi de o cameră de supraveghere, iar acum cazul a ajuns pe mâna autorităţilor. 

Poliţia din Craiova a deschis un dosar penal pentru infracţiunea de distrugere, iar Sorin Cârţu a făcut plângere împotriva făptaşilor. 

"În cursul nopţii trecute, persoane necunoscute au murdărit scriind cuvinte obscene pe gardul locuinţei unui bărbat de 65 de ani din Craiova. Poliţiştii au deschis un dosar penal în care efectuează cercetări în vederea identificării şi tragerii la răspundere penală a autorilor, dosarul penal fiind deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere", a declarat Poliţia. 

Afla mai multe despre: sorin cartucasa sorin cartu 

viewscnt
Articole similare