Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Bărboianu vs Iulian Călin: ”Mai sunt două minute şi tu opreşti jocul, ca să ce?”

VIDEO Bărboianu vs Iulian Călin: ”Mai sunt două minute şi tu opreşti jocul, ca să ce?”

Petrolul

Comentarii

Sepsi Sfântu Gheorghe s-a calificat, miercuri, în semifinalele Cupei României, învingând în sferturile de finală, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Petrolul Ploieşti. Partida a fost marcată de o întrerupere de câteva minute spre final, cauzată de scandările suporterilor Petrolului.

Unul dintre cei mai experimentaţi jucători ai ploieştenilor, Ştefan Bărboianu s-a arătat dezamăgit la finalul meciului de eliminarea echipei sale: ”Dezamăgitor, pentru că am luptat foarte mult, ne-am dorit enorm să accedem în semifinale. Păcat, pentru că a picat acel gol în prima repriză. Cred că până atunci am pus presiune pe ei şi am avut ceva faze de poartă” a explicat fostul jucător de la Dinamo.

Bărboianu nu a înţeles decizia lui Iulian Călin, care a decis să oprească meciul pentru 10 minute, cu câteva minute înainte de final, din cauza scandărilor rasiste ale fanilor ploieşteni: ”Dacă voia, putea să îl oprească de mult. Mai sunt două minute şi tu opreşti jocul, ca să ce? Să ne duci la vestiare, stăm zece minute şi ne întorci. Îl opreai în minutul 50, cum mi-a zis el. Că ştii, din minutul 50. Bun, îl opreai atunci şi ne băgai la vestiare şi atunci trăgeai un semnal de alarmă” a mai spus Bărboianu, după meci.


 

 

Afla mai multe despre: ştefan bărboianupetrolul 

viewscnt
Articole similare