Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Barca, cale liberă spre primul loc după înfrângerea suferită de Atletico împotriva lui Bilbao

VIDEO | Barca, cale liberă spre primul loc după înfrângerea suferită de Atletico împotriva lui Bilbao

La Liga

Comentarii

Barcelona a avut mult de muncă pentru a obţine victoria pe terenul lui Villarreal. De Jong putea deschide repede scorul, dar a ratat incredibil. Până la urmă, echipa lui Unai Emery a marcat prima. CHukwueze a driblat tot ce i-a stat în cale şi a înscris. Însă nici bine nu şi-a încheiat dansul, că Barca a şi restabilit egalitatea. Griezmann a punctat cu o scăriţă superbă. Tot francezul a marcat şi golul de trei puncte, după ce a primit o pasă perfectă de la Foyth. Catalanii au avut mari emoţii în actul secund, cauzată de intrarea lui Trigueros asupra lui Messi. Argentinianul a primit îngrijiri medicale minute bune, dar a putut continua partida. În schimb, mijlocaşul lui Villarreal a fost eliminat.

Atletico a făcut un nou pas greşit în lupta pentru titlu. Madrilenii au fost învinşi la Bilbao, într-un meci în care Berenguer a deschis scorul, în minutul 8. Echipa lui Simeone a revenit cu un sfert de oră înainte de final, după reuşita lui Savic. Madrilenii nu s-au ales însă cu niciun punct. Inigo Martinez a marcat şi i-a adus victoria lui Bilbao cu 2 la 1.

Arbitrul Ricardo de Burgos a intrat în istoria fotbalului spaniol. Centralul care a condus partida dintre Sevilla şi Granada a arătat patru minute de prelungire, dar a fluierat finalul după numai trei minute. Şi-a dat seama de eroarea comisă şi după o discuţie cu asistenţii, a decis să îi întoarcă pe jucători din drumul spre vestiare şi să reia partida. Sevilla s-a impus cu 2 la 1. Rakitic a marcat din penalty unicul gol al primei reprize. Ocampos a dublat avantajul la opt minute după pauză, cu a cincea reuşită stagională. Soldado a înscris şi el din penalty şi a stabilit scorul final, Sevilla - Granada 2 la 1.

Celta Vigo a învins-o pe Osasuna şi a urcat pe locul 9 în clasament. Iago Aspas a marcat primul gol al confruntării, cu trei minute înaintea pauzei. Murillo a dublat avantajul galicienilor în minutul 64, dar finalul a fost cu emoţii. Roberto Torres a înscris din penalty şi a redus din diferenţă, dar formaţia din Pamplona nu a mai avut forţă pentru încă un gol. Celta a câştigat cu 2 la 1.

Getafe a rupt şirul celor şapte etape fără victorie şi a câştigat partida din deplasare cu Huesca. Enes Unal i-a adus victoria echipei lui Pepe Bordalas. Turcul a înscris contra penultimei clasate cât marcase în tot sezonul. Getafe s-a impus cu 2 la 0 şi a scăpat pentru moment de zona periculoasă a clasamentului.

 

Afla mai multe despre: laligavideorezumate 

viewscnt
Articole similare