Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Barca reintră în cursa pentru titlu! Messi a sărbătorit cu fast un nou moment istoric. Rezumatul meciului cu Huesca, AICI

VIDEO Barca reintră în cursa pentru titlu! Messi a sărbătorit cu fast un nou moment istoric. Rezumatul meciului cu Huesca, AICI

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona speră din nou la titlu. Formaţia lui Ronald Koeman a învins-o clar pe Huesca şi s-a apropiat la patru puncte de Atletico Madrid.

În ziua în care l-a egalat la numărul de meciuri pe Xavi, Messi a sărbătorit cum se cuvine. Starul argentinian a înscris un gol fabulos după mai puţin de un sfert de oră de la startul partidei de pe Camp Nou cu Huesca. Ca orice reuşită a lui Messi, este un alt record: golul 20 al sezonului şi 13 campionate consecutive în care a bifat această cifră, caz unic în Spania. Invidios pe Messi, Griezmann a înscris şi el un gol senzaţional.

La ultima fază a primei reprize, Huesca a obţinut un penalty, transformat de Rafa Mir. După pauză, Messi a trecut şi la serviciu: I-a centrat perfect lui Mingueza, aflat la primul său gol în tricoul catalanilor.

În final, argentinianul a mai marcat o dată, tot cu un şut din afara careului, iar Barcelona a câştigat cu 4-1. Echipa blaugrana s-a apropiat la patru puncte de liderul Atletico Madrid.

Afla mai multe despre: barcelonamessila liga 

viewscnt
Articole similare