Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Barca s-a distrat cu Levante, iar urmaşul lui Messi a marcat la revenirea în tricoul catalanilor. Momente speciale pe Camp Nou

VIDEO Barca s-a distrat cu Levante, iar urmaşul lui Messi a marcat la revenirea în tricoul catalanilor. Momente speciale pe Camp Nou

La Liga

Comentarii

Zi perfectă pentru Barca şi Ansu Fati în La Liga. După 11 luni, noul decar al catalanilor a marcat pentru Barcelona

A fost o zi perfectă la Barcelona. Olandezii au decis soarta partidei cu Levante încă din primul sfert de oră. Depay a marcat primul, din penalty. După opt minute, Luuk De Jong a înscris primul său gol pentru Barca, servit excelent de Sergino Dest. Cea mai bună veste primită de catalani a fost însă revenirea lui Ansu Fati, după 11 luni în care a stat pe tuşă din cauza unei accidentări. Puştiul de 18 ani a fost introdus pe teren cu zece minute înainte de final şi a marcat pentru 3 la 0.

Willian Jose a fost eroul lui Betis în meciul cu Getafe. Brazilianul adus în vară a marcat pentru prima dată în tricoul alb-verzilor, şi nu o dată, ci de două ori. Dubla sa a făcut diferenţa, iar scaunul lui Michel se clatină din ce în ce mai serios.

Mallorca şi Osasuna au făcut un meci nebun în insulă. Cote a deschis scorul cu o torpilă la puţin timp de la startul partidei. Oaspeţii au condus doar două minute: Rodriguez a reuşit să egaleze. În prelungirile primei păţi, Nino a adus-o pa Mallorca în avantaj. Echipa din Pamplona a întors după pauză. Inigo Perez a egalat la doi dintr-o lovitură liberă superbă. Martinez i-a adus victoria Osasunei în ultimele minute ale partidei, iar învingătoarea este în zona cupelor europene.

 

Afla mai multe despre: ansu fatibarcelonarezumate la liga 

viewscnt
Articole similare