Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Barcelona a demolat-o pe Sevilla! Catalanii au făcut spectacol deşi au terminat meciul cu doi oameni mai puţin

VIDEO | Barcelona a demolat-o pe Sevilla! Catalanii au făcut spectacol deşi au terminat meciul cu doi oameni mai puţin

FC Barcelona

Comentarii

În etapa a opta din La Liga, FC Barcelona a obţinut a treia victorie consecutivă. Echipa lui Ernesto Valverde a învins-o pe Sevilla, scor 4-0. Suarez, Vidal, Dembele şi Messi au înscris golurile catalanilor. Barca i-a pierdut însă pe Araujo şi pe Dembele, ambii eliminaţi. Barcelona e acum pe locul 2, cu 16 puncte, două mai puţin decât liderul Real Madrid.

FINAL | Barcelona - Sevilla 4-0 (Suarez 27', Vidal 32', Dembele 34', Messi 78')

Min. 78 GOOOL!!! Messi marchează pentru Barcelona.

Min. 35: GOOOL!!! Dembele îşi trece şi el numele pe lista marcatorilor.

Min. 32: GOOOL!!! Vidal face 2-0 pentru gazde.

Min. 27: GOOOL!!! Catalanii au deschis scorul prin Suarez.

  • Barcelona: ter Stegen - Roberto, Todibo, Pique, Semedo - Arthur, de Jong, Vidal - Messi, Suarez, Dembele
  • Sevilla: Vaclik - Navas, Diego Carlos, Carrico, Reguilon - Banega, Fernando, Torres - Ocampos, de Jong, Nolito

Gruparea catalană ocupă locul 4 înainte de această rundă cu 13 puncte şi are nevoie de o victorie pentru a rămâne în plasa liderului, Real Madrid (18 puncte).

Sevilla e doar două locuri mai jos, deşi are acelaşi număr de puncte ca gruparea catalană.

  • LIVE VIDEO Barcelona - Sevilla, duminică de la ora 22:00 la Telekom Sport 2

Dincolo de noţiunea de derby dintre cele două formaţii, partida este o luptă între stiluri similare de joc. Sevilla lui Lopetegui preferă jocul de posesie, un stil pe care îl adoptă de atâţia ani, FC Barcelona.

Ultimele două partide dintre cele două formaţii au fost spectaculoase. Barca s-a impus cu 4-2 în februarie, la Sevilla, iar cu o lună în urmă câştigase pe Camp Nou cu scorul de 6-1. În 2015 andaluzii au câştigat ultima dată în faţa grupării catalane, 2-1, dar pe teren propriu.

Griezmann pe picior de plecare?

FC Barcelona a plătit 120 de milioane de euro, în vara acestui an, pentru aducerea lui Antoine Griezmann, iar atacantul francez a marcat până acum trei goluri în cele şapte meciuri jucate pentru catalani în La Liga.

  • LIVE VIDEO Barcelona - Sevilla, duminică de la ora 22:00 la Telekom Sport 2

Însă presa din Franţa scrie deja că Antoine Griezmann are bagajele pregătite la FC Barcelona. Nemulţumiţi de prestaţiile francezului, catalanii l-ar fi trecut deja pe acesta pe lista de transferuri. În plus, Griezmann are mari probleme şi în vestiar, unde nu are cea mai bună relaţie cu starul echipei, Lionel Messi.

"Până la urmă, nu e o persoană care vorbeşte mult, nici eu nu sunt, aşa că este dificil pentru noi să vorbim. I-am adus nişte mate (n.r. - o băutură), aşa că suntem în direcţia bună. Trebuie să învăţăm cum să ne conectăm, să ne îmbunătăţim. Sunt aici să ajut" , a spus, în această săptămână, Antoine Griezmann.

Dacă îi găsesc un cumpărător lui Griezmann, catalanii nu renunţă şi vor să-l aducă în locul francezului pe Neymar sub comanda lui Ernesto Valverde. 

Afla mai multe despre: barcelonasevilla 

viewscnt
Articole similare