Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Barcelona a fost eliminată din Cupa Spaniei de Bilbao! Real Madrid în sferturi, după 2-1 cu Elche. Galacticii au revenit de la 0-1 în prelungiri

VIDEO | Barcelona a fost eliminată din Cupa Spaniei de Bilbao! Real Madrid în sferturi, după 2-1 cu Elche. Galacticii au revenit de la 0-1 în prelungiri
Comentarii

Barcelona a fost eliminată din Cupa Spaniei după ce a pierdut cu 2-3 în faţa lui Athletic Bilbao.

Barcelona nu a început bine meciul, iar Muniain a dechis scorul pentru adversari după două 2 minute, iar Feran Torres a egalat pentru catalani în minutul 20. Cu 4 minute înainte de final, Bilbao a dat lovitura după ce a marcat prin Martinez, iar Bilbao era calificată în sferturile Cupei Spaniei. 

Totuşi, Barcelona a trimis meciul în prelungiri, după ce Pedri a egalat în minutul 90+3 din pasa lui Dani Alves. În minutul 105+1, Bilbao a beneficiat de o lovitură de la 11 metri, iar Muniain a marcat de la punctul cu VAR.

Barcelona nu a mai reuşit să egaleze în timpul rămas, iar scorul final după prelungiri a fost 3-2 pentru Bilbao, echipa care s-a calificat alături de Real Madrid în sferturile Cupei Spaniei. 

Elche-Real Madrid 1-2, după prelungiri

Formaţia Real Madrid s-a calificat, joi seară, în sferturile de finală ale Cupei Spaniei, eliminând în optimi echipa Elche, scor 2-1 după prelungiri.

Elche a condus cu 1-0, prin golul marcat de Verdu, în minutul 104. Pentru Real Madrid au înscris Isco ‘108 şi Hazard ‘116. În minutul 102, de la Real Madrid a fost eliminat Marcelo. Pe final, în minutul 120+2, a fost eliminat şi Pere Milla, de la Elche.

S-au mai calificat până acum în sferturile de finală Real Mallorca, Cadiz, Rayo Vallecano, Valencia, Betis Sevilla şi Real Sociedad.

 

Afla mai multe despre: barcelona-cupa spaniei-bilbao 

viewscnt
Articole similare