Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Barcelona a rezolvat partida cu Villarreal din prima repriză. Puştiul-minune Ansu Fati a făcut senzaţie pe Camp Nou

VIDEO Barcelona a rezolvat partida cu Villarreal din prima repriză. Puştiul-minune Ansu Fati a făcut senzaţie pe Camp Nou

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona a început cu dreptul noul sezon din La Liga. Catalanii s-au impus fără emoţii, scor 4-0, pe Camp Nou, contra celor de la Villarreal. Golurile partidei au fost marcate de Ansu Fati (în minutele 15 şi 20), Lionel Messi (min. 35) şi P. Torres (autogol în min. 45 + 1).

Barcelona - Villarreal, LIVE VIDEO 4-0 (Ansu Fati 15, 20, Lionel Messi 35, P. Torres 45 + 1 a.g.)

Barcelona: Neto - S. Roberto, Pique, Lenglet, Alba - De Jong, Busquets - Messi, Coutinho, A. Fati - Griezmann
Villarreal: Asenjo - Gaspar, Albiol, P. Torres, Estupinian - M. Gomez, Coquelin, Parejo, Chukwueze - Moreno, Alcacer

Fluier final. Barcelona câştigă cu 4-0 în faţa Villarrealului.

Min. 90 Neto intervine la şutul bun al lui Kubo. 

Min. 87 Asenjo, probabil cel mai bun jucător al oaspeţilor, reuşeşte o dublă intervenţie spectaculoasă la şuturile lui Messi şi Trincao.

Min. 84 Moreno este înlocuit de Emery cu Carol Bacca. 

Min. 80 Neto respinge cu piciorul o minge grea trimisă de Kubo.

Min. 78  Griezmann şi Busquets sunt înlocuiţi de Pjanic şi Trincao.

Min. 74 Schimbare la Villarreal. Kubo îl înlocuieşte pe Chukwueze.

Min. 70 Ansu Fati şi Coutinho sunt înlocuiţi de Dembele şi Pedri. Cei doi au avut o evoluţie solidă, Koeman înlocuindu-i cel mai probabil pentru a-i manaja, ţinând cont de scor, şi pentru a le acorda o şansă celor doi fotbalişti intraţi pe teren. 

Min. 66 Messi şutează spectaculos către poarta Villarrealului, însă Asenjo are o nouă intervenţie bună.

Min. 65 Neto iese foarte bine din poartă şi reţine o minge care ar fi putut să fie periculoasă dacă ar fi ajuns la Moreno.

Min. 58 Raul Albiol reia cu capul către poarta lui Neto, fară un efect pe tabelă însă. Scorul rămâne 4-0 pentru Barcelona.

Min. 46 Unai Emery face două schimbări la pauză: Coquelin este înlocuit de Iborra, iar Alcacer de Coquelin.

A început a doua repriză

Min. 45 + 1 GOL BARCELONA! Torres trimite în proprie poartă o minge care altfel ar fi ajuns către Busquets, care ar fi avut de îndeplinit doar o formalitate.  

Min. 40 Asenjo reuşeşte o paradă miraculoasă la execuţia lui Coutinho şi evită, pentru moment, majorarea diferenţei de pe tabelă.

Min. 35 GOOOOOL BARCELONA! Lionel Messi face 3-0, după ce transformă cu şansă un penalty obţinut de Ansu Fati. Portarul Asenjo a fost foarte aproape să apere şutul trimis de Messi. 

Min. 26 Messi este foarte aproape de gol după o combinaţie frumoasă a jucătorilor catalani. La câteva secunde după, portarul Asenjo are o intervenţie bună la un şut, la colţul scurt, al fundaşului stânga Jordi Alba.

Min. 20 GOOOOOL BARCELONA! Ansu Fati reuşeşte dubla după o pasă excelentă primită de la Coutinho. ”Perla” Barcelonei îl execută pe Asenjo, la colţul scurt.  

Min. 15 GOOOOOL BARCELONA! Ansu Fati deschide scorul după o pasă foarte bună primită de la Jordi Alba. Griezmann a tras foarte bine om după el şi i-a lăsat spaţiu internaţionalului spaniol în vârstă de 17 ani.

Min. 14 Nicio ocazie mare de gol până acum. Barcelona controlează posesia, însă nu reuşeşte să creeze un pericol real la poarta lui Villarreal.

Min. 1 A început meciul.

Barcelona joacă primul meci oficial în noul sezon. Ronald Koeman îşi va face debutul pe banca „extratereştrilor” în direct pe Telekom Sport 2 şi telekomsport.ro, duminică, de la ora 22:00. 

FC Barcelona va lua startul în noul sezon de LaLiga cu un nou antrenor, dar şi fără mai mulţi jucători.  Arthur, Nelson Semedo, Ivan Rakitic, Luis Suarez şi Arturo Vidal au părăsit gruparea de pe Camp Nou în această perioadă de mercato. În schimb, sub comanda lui Ronald Koeman a ajuns doar un singur nume important, Miralem Pjanic. Cea mai importantă veste pentru fanii catalanilor este faptul că, cel puţin un sezon, vicecampioana Spaniei se va putea baza pe serviciile lui Lionel Messi. Trincao, Pedri şi Matheus Fernandes sunt celălalte transferuri pe care Barca le-a efecutat în pre-sezon.

Barcelona - Villarreal, LIVE VIDEO pe Telekom Sport 2 şi telekomsport.ro, duminică, ora 22:00

De cealaltă parte, „Submarinul galben” are deja două meciuri jucate în LaLiga. Villarreal a reuşit să scape neînvinsă până acum şi s-a instalat pe locul 3 în prima ligă spaniolă. Oaspeţii celor de la Barcelona au debutat în campionat cu o remiză, scor 1-1, în compania nou-promovatei Huesca. Înainte să vină pe Camp Nou, echipa lui Unai Emery a obţinut prima victorie, tot pe teren propriu, scor 2-1, cu Eibar. Gerard Moreno şi Paco Alcacer au adus primele trei puncte ale lui Villarreal din acest sezon. În perioada de mercato, „Submarinul galben” a plătit 16,4 milioane de euro pentru transferul fundaşului stânga de la Watford, Pervis Estupinan. 

Afla mai multe despre: barcelonalaligavillarreal 

viewscnt
Articole similare