Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Barcelona a trecut de Granada cu 1-0 la debutul lui Quique Setien. Messidependenţa continuă!

VIDEO Barcelona a trecut de Granada cu 1-0 la debutul lui Quique Setien. Messidependenţa continuă!

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul 1-0 (1-0), formaţia Granada, în etapa a XX-a a campionatului spaniol de fotbal LaLiga.

Messi a dechis scorul, în minutul 76, după o frumoasă fază colectivă la care au mai participat Griezmann şi Vidal. Reuşita Barcelonei a venit însă numai după ce oaspeţii au rămas în zece jucători, în urma eliminarii lui German Sanchez, în minutul 69, pentru două cartonaşe galbene.

Acesta a fost primul meci al antrenorulului Quique Setien pe banca tehnică a Barcelonei, el înlocuindu-l, luni, pe Ernesto Valverde.

FC Barcelona şi Real Madrid conduc în clasament, cu câte 43 de puncte, departaje fiind de două goluri, în favoarea catalanilor. Atletico Madrid şi FC Sevilla ocupă locurile 3-4, cu câte 35 de puncte.

Granada este pe locul 10, cu 27 de puncte.

LIVE BARCELONA - GRANADA 1-0 (Messi 75)

Gol Barcelona! Messi deschide scorul în minutul 75 la capătul unei acţiuni senzaţionale

Quique Setien îşi face debutul pe banca Barcelonei, în direct la Telekom Sport. Partida cu Granada este duminică, începând cu ora 22:00.

Oaspeţii vin fără Herrera, Montoro şi Quini, în timp ce Lozano, Neva şi Fede Vico sunt incerţi. Setien nu va ptuea conta pe serviciile lui Ousmane Dembele, Luis Suarez şi Frenkie de Jong.

  • LIVE VIDEO Barcelona - Granada în direct la Telekom Sport 1, duminică de la 22:00

Barcelona este pe 2 la ora debutului partidei, ţinând cont că Real Madrid şi-a câştigat partida de campionat cu Sevilla. Granada este pe locul 10, cu 27 de puncte. În meciurile din deplasare, Granada a legat 5 înfrângeri consecutive. Asta după un debut excelent cu două victorii şi două remize în primele patru meciuri jucate pe teren străin.

Barca este neînvinsă pe teren propriu în actuala stagiune. Are 8 victorii şi o singură remiză, cea din El Clasico. La ultima vizită pe Camp Nou, Granada a pierdut doar cu scorul de 0-1. În schimb, în turul campionatului, gruparea andaluză a produs surpriza şi a câştigat cu scorul de 2-0 în faţa Barcelonei.

Niciodată în istoria sa, de când joacă în La Liga, Granada nu a câştigat pe Camp Nou. În 2012 a marcat singurele goluri (3 la număr) contra catalanilor, pe terenul formaţiei blaugrana. De atunci, Granada nu a mai marcat nici măcar o dată pe Camp Nou. Adică de mai bine de 7 ani de zile. 

Afla mai multe despre: barcelonatelekom sport 

viewscnt
Articole similare