Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Barcelona - Mallorca 5-2. Hat-trick Messi, gol extraterestru Suarez şi assist al lui Ter Stegen pentru Griezmann!

VIDEO | Barcelona - Mallorca 5-2. Hat-trick Messi, gol extraterestru Suarez şi assist al lui Ter Stegen pentru Griezmann!

Fotbal

Comentarii

Barcelona a zdrobit-o pe Mallorca in seara in care Leo Messi şi-a prezentat Balonul de Aur în faţa fanilor. Argentinianul a oferit din nou, un adevărat recital

Barcelona - Mallorca 4-2 (Griezmann 7, Messi 17, 41, Suarez 43 / Budimir 35, 64)

Min 83: GOOOOOOOOOOOOOLLLLLLL BARCELONA! Messi face hat-trick-ul, cu un şut excelent sub bară.


Min. 64: GOOOOOOOOLLLL MALLORCA! Budimir face dubla, după ce a pus capul excelent la o centrare venită în careu, din dreapta.


Min. 46: A început repriza a doua!


Min. 45+1: Final de primă repriză.


Min. 43: GOOOOOOOOOOOOLL BARCELONA! Superb! Excepţional! Catalanii combină excelent, iar Luis Suarez finalizează ireal, cu călcâiul pe lângă Reina.


Min. 41: GOOOOOOOOOOOOLL BARCELONA! Leo Messi face dubla, după o combinaţie excelent cu Suarez şi Rakitic. Argentinianul l-a executat pe Reina cu un şut cu efect, din marginea careului.


Min. 35: GOOOOOOOLLLL MALLORCA! Lansat excelent de Salva Sevilla, Budimir trage din careu, mingea e deviata puţin de Sergi Roberto şi intră în poarta lui Ter Stegen.


Min. 17: GOOOOOOOOOOOOOLLLL BARCELONA! Messi face 2-0, cu un gol fabulos. Şut din marginea careului, lateral, cu stângul, direct în vinclul porţii lui Reina.


Min. 7: GOOOOOOOOOOOL BARCELONA! Ter Stegen a repus repede o minge în joc, din aut de poartă, balonul a ajuns la Griezmann, care a scăpat uşor de un adversar, a intrat în careu şi l-a lobat pe portarul Mallorcăi, Reina.


Min. 1: A început meciul! Înainte de startul partidei, Leo Messi a prezentat fanilor de pe Camp Nou cel de-al şaselea Balon de Aur din carieră.


Barcelona este mare favorită în disputa cu Mallorca. Chiar dacă nu se va putea baza pe Jordi Alba, Ousmane Dembele şi Nelson Semedo, antrenorul Ernesto Valverde îl va avea la îndemână pe letalii Antoine Griezmann, Luis Suarez şi pe noul balon de aur, Lionel Messi.

Argentinianul îşi va prezenta pe Camp Nou ultimul "Balon de Aur" cucerit, al şaselea din carieră. Barcelona trebuie să se impună pentru a egala al puncte, în fruntea La Liga, pe Real Madrid.

LIVE VIDEO | Barcelona - Mallorca, de la ora 22, pe Telekom Sport 1

Real Mallorca este prinsă în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Aflată pe locul 17, cu doar un punct peste primul loc ce duce în Segunda Division, deţinut de Celta Vigo, Mallorca are mare nevoie de puncte, însă speranţele ca acestea să fie obţinute în meciul cu Barcelona sunt foarte scăzute.

 

Afla mai multe despre: barcelonamallorcala liga 

viewscnt
Articole similare