Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Barcelona nu iartă nimic! Victorie cu emoţii în deplasarea unde altădată avea probleme

VIDEO | Barcelona nu iartă nimic! Victorie cu emoţii în deplasarea unde altădată avea probleme

La Liga

Comentarii

FC Barcelona îşi continuă parcursul perfect în acest sezon de La Liga. A patra victorie a fost obţinută pe terenul celor de la Real Sociedad. A fost 2-1, după ce bascii au condus la pauză.

Barcelona are maximum de puncte după patru runde jucate în Spania. Dembele a marcat golul victoriei pentru catalani în faţa celor de la Real Sociedad, aşa cum reuşise şi în precedenta deplasare, de la Valladolid. Echipa lui Valverde a fost condusă încă din minutul 12 după reuşita lui Elustondo. 

 


 

După pauză, în interval de doar trei minute, trupa blau-grana a întors rezultatul. Mai întâi, Suarez a egalat la 1.  

 

 

Dembele a adus victoria Barcelonei în minutul 66. Iar campioana Spaniei a câştigat pentru a doua oară la rând la San Sebastian. Înaintea celor două succese, catalanii se impuseseră ultima oară pe terenul celor de la Real Sociedad în 2007. 

 

 


La fel ca şi rivala de la Real Madrid, FC Barcelona are deplasarea grea în Ţara Bascilor. Marea rivală a lui Athletic, Real Sociedad, aşteaptă vizita Barcelonei sâmbătă, într-un meci care se anunţă extrem de interesant.

  • LIVE VIDEO | Real Sociedad - FC Barcelona sâmbătă în direct pe Telekom Sport 1 de la 17:15

Trupa lui Asier Garitano vine după prima înfrângere a sezonului la Eibar, scor 1-2, în timp ce campioana Spaniei are un parcurs perfect, iar runda trecută a zdrobit-o pe Huesca cu 8-2. Totuşi, ultimele meciuri ale catalanilor pe terenul lui Real nu arată tocmai bine. Messi et co nu pot uita ”experienţele” nefericite din ultima perioadă, pentru că, exceptând 2018, au pierdut în fiecare an pe Anoeta.

În 2016 spre exemplu, FC Barcelona nu a reuşit să caştige nici unul din cele două meciuri jucate pe Anoeta, pierzând cu 1-0 în aprilie şi remizând 1-1 în noiembrie.

  • LIVE VIDEO | Real Sociedad - FC Barcelona sâmbătă în direct pe Telekom Sport 1 de la 17:15

În ianuarie 2015, formaţia bască învingea din nou Barcelona cu 1-0, iar în februarie 2014 cu 3-1. O înfrângere au suferit catalanii pe Anoeta şi în ianuarie 2013, când Real Sociedad s-a impus cu 3-2, golul victoriei fiind marcat de Agiretxe în minutul 90+2.

 ”Un meci special pentru noi, dar sperăm să iasă totul bine. Această perioadă de pauză ne-a prins bine pentru că ne-am recăpătat tonusul. Retragerea lui Imanol va conta pentru noi şi atmosfera va fi super încărcată la acest meci” a explicat David Zurutuza, fotbalistul lui Sociedad.

Formaţii probabile:

Real Sociedad: Rulli - Zaldua, Elustondo, Moreno, Theo Hernandez - Merino, Zubeldia, Illarramendi - Oyarzabal, Willian Jose, Juanmi

FC Barcelona: Ter Stegen - Roberto, Pique, Umtiti, Jordi Alba - Rakitic, Busquets, Coutinho - Dembele, Suarez, Leo Messi

Afla mai multe despre: fc barcelonareal sociedadlivela liga 

viewscnt
Articole similare