Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Barcelona nu-şi revine! Doar egal acasă cu Alaves în primul meci după demiterea lui Koeman. Real Madrid s-a impus la Elche

VIDEO Barcelona nu-şi revine! Doar egal acasă cu Alaves în primul meci după demiterea lui Koeman. Real Madrid s-a impus la Elche

La Liga

Comentarii

Real Madrid a câştigat pe terenul lui Elche, scor 2-1.

Barcelona l-a dat afară pe Koeman, dar rezultatele mai întâzie. Cu Sergi interimar, catalanii au avut o singură ocazie în prima repriză, ratată de Eric Garcia (19). Imediat după pauză, a venit şi golul: Depay a punctat şi a ajuns la cinci reuşite în 11 etape. Alaves a egalat în doar trei minute. Rioja a punctat pe Camp Nou. Depay a avut şansa dublei, dar bara s-a opus. (59) În final. Coutinho a irosit şi el şansa victoriei, iar era de după Ronald Koeman a început cu un nou rezultat dezamăgitor pentru fanii Barcelonei.

Real Madrid a câştigat cu emoţii, 2 la 1 în deplasare cu Elche. Galacticii au jucat cu un om în plus jumătate de oră. Omul meciului a fost Junior Vinicius. În lipsa lui Benzema, menajat de Ancelotti, brazilianul a reuşit dubla.  Golul doi al lui Vinicius a venit după o serie de 12 pase consecutive. Gazdele au redus din diferenţă prin Pere Milla, după ce Toni Kroos a pasat direct la adversar.

Sevilla ţine pasul cu Real Madrid în fruntea clasamentului din Spania. Andaluzii au trecut de Osasuna şi sunt la egalitate cu galacticii. Diego Carlos a înscris primul, înainte de pauză. După reluare, Ocampos a înscris şi el şi a stabilit scorul final.

Real Madrid, Sevilla şi Real Sociedad au toate câte 24 de puncte şi sunt pe primele trei locuri în Spania. Betis are 21 de puncte şi este pe locul 4. Campioana Atletico ocupă momentan locul 6, dar are un meci mai puţin disputat. Va juca duminică, împotriva celor de la Betis Sevilla.

Afla mai multe despre: real madridelchevinicius junior 

viewscnt
Articole similare