Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Barcelona, OUT din lupta pentru titlu? Catalanii, pas greşit pe terenul lui Levante, după un meci nebun! Rezumatele zilei

VIDEO | Barcelona, OUT din lupta pentru titlu? Catalanii, pas greşit pe terenul lui Levante, după un meci nebun! Rezumatele zilei

La Liga

Comentarii

Sunt şanse foarte mari ca titlul să meargă la Madrid în acest sezon.

Barcelona s-a încurcat pe terenul lui Levante, care a revenit incredibil în al doilea act. Catalanii au început excelent partida, iar după primele 45 de minute, meciul părea deja rezolvat. Messi a deschis scorul cu o execuţie superbă. Pedri a marcat al doilea gol, din pasa lui Dembele. În actul secund, Levante a restabilit egalitatea în decurs de trei minute. Melero a înscris primul. Apoi, Morales a prins un voleu excepţional şi a punctat pentru a 13-a oară în acest sezon. Catalanii au reacţionat bine şi nu a durat decât cinci minute pânăm când au preluat din nou conducerea. Dembele l-a învins pe Fernandez. Echipa din Valencia nu a cedat şi până la urmă, Sergio Leon a înscris şi el şi a trimis meciul spre Madrid.

Alaves a făcut un pas uriaş spre salvare, după ce a câştigat derbyul de la retrogradare cu Elche. Cu cinci minute înaintea pauzei, Rioja l-a găsit excelent în careu pe Joselu, iar atacantul a deschis scorul. Rolurile s-au inversat în actul secund. Joselu a pasat şi Rioja a stabilit scorul final. Alaves s-a impus cu 2 la 0 şi mai are nevoie de o victorie în ultimele două etape pentru a rămâne în La Liga. În schimb, Elche mai are şanse mici de salvare.

Fără obiectiv în finalul de sezon, Osasuna şi Cadiz au oferit un spectacol cu cinci goluri. Singura reuşită a primei reprize i-a aparţinut lui Budimir. Imediat după pauză, oaspeţii au primit o lovitură de la 11 metri, iar Saponjic a restabilit egalitatea. Echipa din Pamplona a trecut din nou în avantaj datorită lui Budimir, care a reuşit dubla şi a ajuns la zece goluri în acest sezon. Centralul a dictat apoi încă un penalty, dar pentru gazde. Roberto Torres a înscris de la punctul cu var. Ultimul cuvânt l-a avut Cadiz. Perea a marcat, iar partida s-a încheiat 3 la 2.

Afla mai multe despre: barcelonacampionatlaligavideorezumatetitlu 

viewscnt
Articole similare