Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Barcelona - Rayo 3-1. Oaspeţii au condus, dar Barca a revenit şi îşi continuă marşul spre titlul de campioană

VIDEO | Barcelona - Rayo 3-1. Oaspeţii au condus, dar Barca a revenit şi îşi continuă marşul spre titlul de campioană

FC Barcelona

Comentarii

Într-un meci din runda cu numărul 27 din LaLiga, Barcelona a învins pe teren propriu, 3-1, pe Rayo Vallecano.

Gazdele nu au început foarte bine meciul, iar atacantul împrumutat de la Real Madrid, Raul de Tomas, a deschis scorul pe Camp Nou. Totuşi, Rayo nu a intrat în avantaj la vestiare, pentru că Pique a egalat cu o lovitură de cap. 
Barca şi-a completat revenirea în repriza a doua, iar Messi a înscris din penalty. În minutul 82, Luis Suarez a risipit toate emoţiile, iar Barcelona continuă marşul spre titlul de campioana. În acest moment au 63 de puncte, şapte mai multe decât locul doi, Atletico Madrid. Rayo este pe penultimul loc, cu 23 de puncte, la egalitate cu Villarreal. 

VIDEO | Barcelona - Rayo 3-1
A marcat: Pique 38', Messi 50', Suarez 82' / Raul De Tomas 24'

  • Barca: ter Stegen - Semedo, Pique, Umtiti, Jordi Alba - Vidal, Busquets, Arthur - Messi, Suarez, Coutinho 
  • Rayo: Dimitrievski - Advincula, Velasquez, Galvez, Amat, Moreno - Garcia, Comesana, Imbula, Bebe - De Tomas

Min. 82: GOOOOL Barca! Înscrie şi Suarez, iar gazdele şi-au asigurat cele trei puncte. 

Min. 50: GOOOOL Barca! Messi înscrie din penalty. 

Min. 38: GOOOOL Barca! Pique egalează cu o lovitură de cap. 

Min. 24: GOOOOL Rayo! De Tomas înscrie cu o execuţie fără cusur din marginea careului. 


FC Barcelona dă ultimul test înaintea returului din optimile de finală ale Ligii Campionilor cu Lyon. Catalanii vor juca miercuri pe Camp Nou, după ce în tur au scos o remiză albă în Franţa, însă, până atunci, vor disputa şi meciul din campionat cu Rayo Vallecano. Ultimele patru întâlniri directe dintre FC Barcelona şi Rayo Vallecano au fost de-a dreptul nebune şi s-au încheiat cu victoriile la scor ale catalanilor. După 6-1, 5-2 şi 5-1, echipa pregătită de Ernesto Valverde s-a impus cu 3-2 în meciul din turul acestui campionat.

La jumătatea acestei săptămâni, FC Barcelona a pierdut Supercupa Cataloniei, 0-1, în faţa Gironei, dar competiţia nu este omologată, astfel că meciul a fost considerat doar unul de pregătire. Trecând peste acest eşec, jucătorii lui Valverde au acum zece meciuri consecutive fără înfrângere în toate competiţiile, iar săptămâna trecută a fost una perfectă pentru catalani. FC Barcelona s-a impus cu 3-0 pe Santiago Bernabeu şi a obţinut calificarea în finala Cupei Spaniei, apoi a câştigat cu 1-0, tot pe terenul rivalilor de la Real Madrid, şi a făcut un pas uriaş către titlul de campioană.

LIVE VIDEO FC Barcelona - Rayo Vallecano, sâmbătă, 19:30, Telekom Sport 2

De partea cealaltă, Rayo Vallecano are un parcurs dezastruos. Are cinci înfrângeri consecutive în campionat şi a picat până pe locul 19. De altfel, Rayo stă foarte prost chiar şi în meciurile disputate pe propriul teren. Madrilenii au obţinut doar 13 puncte în cele 14 meciuri jucate acasă în acest sezon de La Liga.

Afla mai multe despre: rayobarcelonamessi 

viewscnt
Articole similare