Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Barcelona s-a calificat en fanfare în sferturile de finală ale Cupei Spaniei. Catalanii au demolat-o pe Leganes. Messi, SHOW TOTAL

VIDEO | Barcelona s-a calificat en fanfare în sferturile de finală ale Cupei Spaniei. Catalanii au demolat-o pe Leganes. Messi, SHOW TOTAL

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona a învins-o cu scorul de 5-0 pe Leganes şi s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Spaniei.

VIDEO | FC Barcelona - Leganes 5-0 (Griezmann 4, Lenglet 28, Messi 59, 89, Arthur 77)

Echipele de start:

  • Barcelona: Ter Stegen - Semedo, Pique, Lenglet - Fati, Busquets, De Jong, Alba - Vidal - Messi, Griezzman
  • Rezerve: Collado, F. Junior, Pena, Rakitic, Arthur, Sergi Roberto, Umtiti
  • Leganes: Cuellar - Tarin, Awaziem, Siovas - Rosales, Mesa, Perez, Silva - Ruibal Garcia, Oscar - Braithwaite
  • Rezerve: Bustinza, Eraso, Lombo, Navarro, Omeruo, Plomer, Rodrigues

Min. 89: GOOOL Barcelona! Messi nu se lasă şi face „dubla”.

Min. 77: GOOOL Barcelona! Pe lista marcatorilor îşi trece numele şi Arthur.

Min. 59: GOOOL Barcelona! Înscrie şi Leo Messi, cu ajutorul devierii lui Tarin.

Min. 28 GOOOL Barcelona! Catalanii nu acceptă niciun pas greşit şi se desprind pe tabelă. Lenglet a deviat cu capul dintr-un corner pe bara a doua şi a marcat. Golul a fost analizat pentru un posibil offside la Griezmann, care a atins balonul înainte de a intra în poartă. 

Min. 4: GOOOL Barcelona! Deschidere rapidă de scor pe Camp Nou. Griezmann îl învinge pe Cuellar cu un şut din apropiere, la firul ierbii, din pasa lui Semedo.

Min. 1: A început partida.

Leo Messi & Co au încasat un duş rece în ultima etapă din La Liga, 0-2 cu Valencia pe Mestalla, şi vor trebui să se trezească rapid. FC Barcelona înfruntă Leganes, o echipă incomodă, în optimile de finală ale Cupei Regelui Spaniei. Quique Setien (61 de ani) are ocazia să ofere fanilor de pe Camp Nou o nouă victorie, după succesul chinuit cu Granada, 1-0.

Cel mai probabil, Quiuqe Setien va odihni mai mulţi fotbalişti importanţi, în frunte cu starul argentinian Leo Messi (32 de ani).

FC Barcelona - Leganes, LIVE VIDEO, joi, de la ora 20:00, în direct pe Telekom Sport 1 şi pe telekomsport.ro, în Cupa Regelui

Catalanii au trecut cu emoţii de runda precedentă din Cupa Regelui. S-au deplasat pe terenul celor dela Ibzia şi au câştiat greu, cu 2-1, după ce Antoine Griezmann a întors scorul în prelungirile partidei. De partea cealaltă, Leganes, care a intrat în competiţie din turul doi, a învins pe Andorra (2-1), Murcia (4-0) şi Ebro (1-0).

FC Barcelona - Leganes, LIVE VIDEO, joi, de la ora 20:00, în direct pe Telekom Sport 1 şi pe telekomsport.ro, în Cupa Regelui

În meciurile directe, Leganes i-a luat puncte o singură dată în ultimele cinci întâlniri Barcelonei. Formaţia de la periferia Madridului a câştigat cu 2-1 în septembrie 2018, în La Liga. Catalanii s-au impus de patru ori.

Afla mai multe despre: barcelonaleganescupa regelui 

viewscnt
Articole similare