Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Barcelona şi Atletico Madrid, victorii în etapa din LaLiga. Elevii lui Simeone, lideri solitari

VIDEO | Barcelona şi Atletico Madrid, victorii în etapa din LaLiga. Elevii lui Simeone, lideri solitari

La Liga

Comentarii

Atletico Madrid se uită de sus de tot la adversarele din LaLiga. Echipa lui Simeone a fost condusă după un gol fabulos înscris de Racic, la care nimic măcar marele Oblak n-a avut ce să facă. Egalarea a venit din partea lui Joao Felix, care a trimis mingea în poarta liliecilor cu talpa. Luis Suarez a ajuns la cota 12 cu superba sa reuşită din partea a doua. Uruguayanul este la trei goluri de un bonus de un milion. Argentinianul Correa a închis tabela la 3-1, iar Atletico este lider în Spania, cu şapte puncte peste Real şi cu un meci mai puţin jucat.

Messi şi-a ispăşit ultima etapă de suspendare în deplasarea de la Elche, dar catalanii s-au descurcat şi fără el. De Jong a marcat în finalul primei reprize unul dintre cele mai uşoare goluri din carieră. Nou promovata a ratat o şansă mare în partea a doua: Ter Stegen a avut o intervenţie senzaţională în faţa lui Rigoni. În finalul partidei, de Jong a pasat, iar Puig a marcat primul său gol la seniorii Barcelonei şi a stabilit scorul final. Barca este pe trei în La Liga, la şapte puncte în spatele liderului Atletico Madrid.

Osasuna a obţinut o victorie uriaşă în tentativa de a evita retrogradarea. Croatul Ante Budimir a reuşit o dublă în prima repriză pentru gazde şi a stabilit scorul pauzei. Granada a revenit în meci prin reuşita lui Suarez Charris. Moncayola a închis tabela, iar Osasuna a urcat peste linia retrogradării.

Celta Vigo a ajuns la patru meciuri consecutive în LaLiga după jocul de acasă cu Eibar. Brais Mendez a marcat pentru galicieni în prima repriză. Bryan Gil, un puşti împrumutat de la Sevilla, a reuşit egalarea în partea a doua. În ultima jumătate de oră a intrat la oaspeţi şi fostul dinamovist Aleix Garcia, dar nu a reuşit nimic notabil.

Afla mai multe despre: laligarezumatevideo 

viewscnt
Articole similare