Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Barcelona - Valencia 5-2. Spectacol catalan pe Camp Nou fără Messi

VIDEO | Barcelona - Valencia 5-2. Spectacol catalan pe Camp Nou fără Messi

Fotbal

Comentarii

Echipa lui Valverde a învins-o identic şi pe Betis în urmă cu trei săptămâni pe teren propriu şi ajunge după acest succes pe poziţia a 4-a în campionat. Suarez a reuşit o dublă din postura de rezervă, în timp ce Fati a marcat din nou pentru trupa blau-grana.

FINAL | Barcelona - Valencia 5-2 (Fati '2, de Jong '7, Pique '51, Suarez '61, '82 / Gameiro '27, M.Gomez '90+2)

Min 90+2 Gol Valencia: Maxi Gomez înscrie la ultima fază a meciului şi Barcelona se impune în final cu 5-2 

Min 82 Gol Barcelona: Suarez reuşeşte dubla cu un şut din careu la colţul scurt, 5-1 

Min 61 Gol Barcelona: Suarez marchează la doar un minut după intrarea pe teren după ce mingea loveşte şi bara,  4-1 

Min 51 Gol Barcelona: Griezmann şutează în bară, mingea revine la Pique, plecat de la limita offsideului, iar fundaşul echipei lui Valverde înscrie, 3-1 

Min 27 Gol Valencia: Gameiro marchează după ce iniţial reuşita sa a fost anulată pentur offside, după consultarea VAR scorul devine 2-1 

Min 7 Gol Barcelona: de Jong măreşte diferenţa iar campioana Spaniei are un start perfect de partidă, 2-0

Min 2 Gol Barcelona: Fati deschide scorul cu un şut din careu, 1-0

Echipele de start

Barcelona: ter Stegen - Seemedo, Pique, Lenglet, J.Alba - Arthur, Busquets, de Jong - C.Perez, Fati, Griezmann

Valencia: Cillessen - Wass, Garay, G.Paulista, Gaya - F.Torres, Coquelin, Parejo, Guedes - Gameiro, Rodrigo 


Barcelona are un început de sezon ezitant, ţinând cont de avergura clubului Blaugrana. Chiar şi aşa, principalul Ernesto Valverde nu vede motive de îngrijorare. Accidentările l-au privat de alinierea celui mai bun "prim 11", dar cel mai important, de prezenţa superstarului Lionel Messi. Argentinianul va lipsi şi în partida cu Valencia. O altă piesă importantă a echipei, uruguayanul Luis Suarez, s-a antrenat normal în această săptămână şi ar putea reveni în echipa de start a lui Valverde. Ar fi extrem de importantă revenirea "Canibalului". De asemenea, Ousmane Dembele, Samuel Umtiti şi Neto rămân accidentaţi şi vor lipsi şi ei în meciul cu Valencia. 

Îngrijorător pentru Barcelona este startul lansat al rivalei Atletico Madrid. Formaţia lui Diego Simeone este singura care a obţinut 9 puncte din primele trei partide, iar jocul solid o anunţă a fi o adversară extrem de dificilă în lupta pentru titlu. Astfel că victoria este singura opţiune, dacă vrea să se menţină în plasa lui Atletico. În acest moment, cele două sunt despărţite de 5 puncte. 

De partea cealaltă, Valencia are un nou antrenor, în persoana fostului internaţional spaniol Albert Celades. Problemele interne au agitat apele în vestiarul echipei, iar vedetele echipei, printre care Ezequiel Garay sau Dani Parejo şi-au expus clar punctele de vedere în mediul online, formându-se un curent de contraziceri. Perioada agitată din sânul echipei poate afecta debutul lui Celades pe banca tehnică a "liliecilor"

LIVE VIDEO | Barcelona - Valencia, sămbătă, de la ora 22, pe Telekom Sport 2

Barcelona nu a mai învins pe Valencia, pe teren propriu, de un an şi jumătate, atunci când învingea cu 2-1, într-o partidă din LaLiga. De atunci, Barcelona a remizat în campionat, sezonul trecut, scor 2-2, şi a pierdut partida din Cupa Spaniei, cu 1-2.

Echipele probabile:

Barcelona: ter-Stegen - Semedo, Pique, Lenglet, Alba - De Jong, Busquets, Rakitic - Perez, Suarez, Griezmann

Valencia: Cillessen - Wass, Garay, Diakhaby, Gaya - Guedes, Coquelin, Parejo, Torres - Moreno, Gameiro.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare