Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Barcelona, victorie dramatică pe final cu Valladolid! Messi, omagiat după ce a doborât un record. Catalanii s-au apropiat de Atletico

VIDEO | Barcelona, victorie dramatică pe final cu Valladolid! Messi, omagiat după ce a doborât un record. Catalanii s-au apropiat de Atletico
Comentarii

FC Barcelona a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Real Valladolid în etapa a XXIX-a campionatului spaniol LaLiga.

Messi a fost omagiat pentru că a devenit jucătorul Barcelonei cu cele mai multe apariţii în tricoul blaugrana şi părea că urmează un nou festival de goluri în meciul cu Valladolid. Prima şansă mare a meciului a venit abia în prelungirile reprizei întâi. Pedri a lovit bara. După reluare, Griezmann a trecut şi el pe lângă deschiderea scorului. 

Oaspeţii au rămas în zece, după ce Plano a văzut uşor un roşu direct. În ultimele secunde ale timpului regulamentar, Dembele a marcat un gol extrem de important pentru catalani. Barca s-a apropiat la un punct de liderul Atletico Madrid şi are două peste Real Madrid, iar sâmbătă e programat El Clasico.

După acest succes, Barcelona s-a apropiat la un punct de Atletico Madrid, care a pierdut, duminică, 0-1, la Sevilla.

Atletico are 66 de puncte, Barca, 65 de puncte, Real Madrid, 63 de puncte, iar FC Sevilla, 58. Valladolid rămâne pe locul 16, cu 27 de puncte.

Afla mai multe despre: barcelona valladolid 

viewscnt
Articole similare