Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Basarab Panduru a făcut spectacol după CFR - Malmo 0-1: ”Mai bine puneau meciul la 02:00, că-i prindeau pe ăia flămânzi”

VIDEO | Basarab Panduru a făcut spectacol după CFR - Malmo 0-1: ”Mai bine puneau meciul la 02:00, că-i prindeau pe ăia flămânzi”
Comentarii

Basara Panduru s-a amuzat pe seama faptului că CFR Cluj a programat meciul cu Malmo la ora 19:00, când sperau să-i surprindă pe suedezi cu temperaturi peste nivelul lor de confort. Campioana României a pierdut meciul cu 1-0, în prima manşă a turului II din Liga Campionilor.

Oficialii de la CFR Cluj au încercat să folosească temperaturile ridicate ca un avantaj în meciul cu Malmo, drept pentru care au programat meciul la ora 19:00. Socotelile nu le-au ieşit însă. La ora meciului au fost sub 25 de grade şi suedezii - care nu sunt obişnuiţi cu temperaturi foarte ridicate - s-au simţit bine de această dată.  

Basarab Panduru s-a amuzat însă când a vorbit despre ”tactica” lui CFR Cluj: ”Au pus meciul la 07:00 (19:00), că credeau că-s 72 de grade la 07:00 şi că e o zăpuşală că ăia nu poate să fugă, dar i-a zăpuşit pe ei până la urmă. Dar mai bine puneau la 02:00 (14:00), erau şi nemancaţi aia (n.r. cei de la Malmo). Erau şi 120 de grade, nici nu mâncau prânzul, erau flămânzi, era mult mai bine”.

Afla mai multe despre: cfr clujbasarab panduruliga campionilormalmo 

viewscnt
Articole similare