Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Basarab Panduru a rămas mască după ce a auzit că Alexandru Tudor a interzis TV-urile la academia FCSB-ului: ”Ce??!!” Reacţie senzaţională :)

VIDEO | Basarab Panduru a rămas mască după ce a auzit că Alexandru Tudor a interzis TV-urile la academia FCSB-ului: ”Ce??!!” Reacţie senzaţională :)

Superliga

Comentarii

Numirea lui Alexandru Tudor ca şef la academia FCSB-ului, dar şi prima decizie luată de acesta au reprezentat subiecte de amuzament pentru Basarab Panduru şi Constantin Zotta.

Alexandru Tudor a fost angajat la FCSB, pe o funcţie neclară în acest moment. Gigi Becali susţine că fostul arbitru va fi conducător la academia clubului, dar îl va ajuta şi cu diverse sfaturi, precum locul în care va fi amplasată viitoarea biserică din cantonament.

Alexandru Tudor şi-a intrat rapid în lot şi a provocat deja o modificare în activitatea de la academie. Astfel, juniorii nu vor mai avea televizoare în cameră. O decizie care i-a amuzat pe Basarab Panduru şi pe Constantin Zotta.

Dan Udrea: Prima măsură a fost să scoată televizoarele din camere...
Basarab Panduru: Ce? (n.r. Dan Udrea povesteşte declaraţia lui Becali) E bună. (n.r. linişte în platou)
Constantin Zotta: Probabil că meciurile de Champions League, care încep la 10:00, le văd într-o sală cu toţii...
Panduru: Nu, nu le mai văd. Pentru că prima oară le iei televizoarele, pe urmă îi trimiţi pe toţi la culcare la ora 09:00. (Dan Udrea: După aia închizi cu cheia) După aia îi închizi în camere şi la 09:00 trebuie să vă culcaţi. Că nu aveţi cum, dacă vă culcaţi la 01:00 noaptea, dimineaţă să mai facem antrenament. La 09:00, închiderea în cameră şi vă deschid eu mâine dimineaţă. Nu a început rău. Dacă le ia televizoarele, a început foarte bine. Mai trebuie telefoanele, că nici cu alea nu ai ce să faci. Stai acolo, te uiţi la meci pe telefon sau pe tabletă. Le iei tot, nu îi mai laşi cu nimic.

De altfel, Alexandru Tudor este un aprig duşman al televizorului. Recent, fostul arbitru a dezvăluit că nu mai are un astfel de aparat acasă, ci îl poartă cu el în portbagaj, pentru a-şi proteja familia: ”Nu mă uit, televizorul meu e în portbagaj, l-am luat de acasă de câteva luni [...] Soţia şi copiii se uită ilegal la calculator, uneori. Televizorul a fost desfiinţat de la noi din casă. Păi, ce să văd? Ştiri? Am treburi destule”.
 

Afla mai multe despre: pandurualexandru tudor 

viewscnt
Articole similare