Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Basarab Panduru dă de pământ cu Gigi Becali. Declaraţia care îl va înfuria la culme pe patronul FCSB-ului

VIDEO | Basarab Panduru dă de pământ cu Gigi Becali. Declaraţia care îl va înfuria la culme pe patronul FCSB-ului

Superliga

Comentarii

Basarab Panduru critică în termeni duri strategia abordată în acest sezon de către patronul echipei FCSB, Gigi Becali, punctând că vicecampioana en titre "nu mai reprezintă nimic" şi că îşi merită statutul de "lanternă roşie".

"Concluziile sunt simple. Ai făcut tot posibilul să ajungi pe ultimul loc, prin felul în care ai gestionat începutul ăsta de campionat, prin schimbarea antrenorilor, deja ai schimbat trei antrenori, prin echipele pe care le-ai băgat, prin jucătorii pe care i-ai adus în ziua meciului sau cu o zi înainte şi i-ai băgat titulari...

Deci ai făcut tot posibilul să scoţi pe Dinamo de pe ultimul loc şi ai reuşit. Te-a ajutat şi Dinamo cu rezultatul ăsta, dar eşti pe ultimul loc pentru că aşa trebuie să fii. Acolo trebuie să fie o echipă care nu are antrenor. Acolo trebuie să fie ca să înţeleagă toată lumea că, indiferent cât de buni jucători sunt la echipă, nu pot juca fără un antrenor. (...) Nu mai reprezintă nimic FCSB, Steaua joacă în Liga a 4-a", a spus Basarab Panduru, la Telekom Sport.

Dinamo a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, formaţia FC Hermannstadt, în ultimul meci al etapei a şaptea a Ligii 1. Denis Ciobotariu (19), Dan Nistor (65-penalty) şi Linas Klimavicius (74) au marcat golurile "câinilor".

În urma acestui succes, "câinii" părăsesc ultima poziţie din clasamentul Ligii 1. Dinamo predă, astfel, "lanterna roşie", marii rivale FCSB, care încheie etapa a şaptea pe ultimul loc în Liga 1, cu doar patru puncte.

Afla mai multe despre: pandi 

viewscnt
Articole similare