Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Basarab Panduru îl trage de urechi pe Edi Iordănescu: "Dacă vrei să rămâi lângă băieţi, de ce discuţi cu alţii? Spune aşa: am vrut să plec, dar n-am putut"

VIDEO | Basarab Panduru îl trage de urechi pe Edi Iordănescu: "Dacă vrei să rămâi lângă băieţi, de ce discuţi cu alţii? Spune aşa: am vrut să plec, dar n-am putut"
Comentarii

Basarab Panduru nu crede în vorbele lui Edi Iordănescu, antrenor care a anunţat, joi, că a luat decizia de a refuza U Craiova şi a rămâne la Gaz Metan dintr-o datorie morală faţă de jucători, suporteri şi conducători.

Expertul Telekom Sport îi cere lui Edi Iordănescu să spună adevărul: acela că nu a putut pleca de la Mediaş din cauza clauzei de 150.000 de euro pe care o are în contractul cu ardelenii.

"Nu ştiu ce treabă ai să vii să spui lucrurile acestea atât timp cât tu eşti sub contract. Te duci să discuţi cu cineva dacă tu eşti sub contract, după vii să ne spui nouă că de fapt nu pleci. Nu trebuia să te duci să discuţi, dacă eşti sub contract.

Dacă tu ai echipă şi nu vrei să pleci, bagi astea toate, de ce? Să fie acolo, peste şase luni să o mai dăm noi o dată.

Spune aşa: am vrut să plec, dar nu am putut să plec, pentru că am o clauză de 150.000 (n.r. de euro) şi Mihai Rotaru nu a vrut să plătească clauza. M-a pus pe mine să o plătesc şi eu nu vreau să o plătesc. Aşa da, de ce nu scrie aşa?

Lui îi place în ultimul timp să se alinte, aş vrea, dar nu aş vrea, pot, dar nu pot să mai rămân, sentimental. Dacă vrei să rămâi lângă băieţi de ce discuţi cu alţii?

Atât timp cât câştiga la început, nu a fost nicio problemă. Când a început să piardă, nu se poate aşa ceva, le-am spus, nu sunt bani, nu avem. Dar deodată e foarte bine iar la Gaz. După patru meciuri fără victorie, iar sunt probleme. O să vezi că aşa o să se întâmple", a spus Basarab Panduru, la Telekom Sport.

Edward Iordănescu continuă la Gaz Metan

Universitatea Craiova a rămas fără Victor Piţurcă, astfel că oficialii oltenilor sunt acum în căutarea unui nou antrenor pentru partea a doua a sezonului.

Principalul favorit al finanţatorului Mihai Rotaru a fost Edward Iordănescu, însă antrenorul celor de la Gaz Metan n-a fost lăsat să plece de oficialii medieşeni. În aceste condiţii, Universitatea Craiova ar fi trebuit să achite clauza de reziliere a lui Edward Iordănescu, în valoare de 200 de mii de euro, dar Mihai Rotaru a renunţat, după ce nu a ajuns la o înţelegere cu şefii Gazului.

În urma acestor discuţii, antrenorul medieşenilor a ţinut să lămurească situaţia printr-un mesaj postat pe pagina personală de Facebook.

"Salut. Cred ca e momentul sa clarific niste lucruri:

1. Sunt legat contractual, dar si sentimental de Gaz Metan si de Medias. Sunt dator moral baietilor sa duc la capat munca si lupta alaturi de ei. Sunt dator suporterilor care au crezut in noi si ne-au sustinut joc de joc, sunt dator conducerii care de cand am venit mi-a dat putere de decizie totala si neconditionata la nivelul echipei. In concluzie , merg mai departe pe drumul pe care sunt.

2. Craiova nu mai este de mult doar o echipa. Este un fenomen, o stare de spirit. Orice antrenor roman cred ca si-ar dori ca intr-o zi sa aiba posibilitatea sa antreneze Craiova, iar eu nu fac exceptie !! Cred ca la Craiova se pot face lucruri deosebite, iar catalizatorul principal il reprezinta publicul si iubirea lui extrema pt echipa si culori. Am fost in mai multe momente ca si adv al Craiovei si am trait un sentiment unic. Nici nu imi pot imagina ce ar insemna sa reprezint culorile Craiovei....Un titlu cu Craiova inseamna ca ti-ai asigurat iubire pt eternitate. Poate intr-o zi....

3. Intre mine si patronul M Rotaru exista o relatie deja lunga de amicitie si deosebit respect. Mereu l-am considerat un om extrem de inteligent, foarte bine organizat si cu o dragoste imensa si neconditionata pt echipa. Vreau sa-i multumesc pt interesul profesional aratat de-a lungul timpului si sa-i urez bafta , mai putin pe 31 ian!!!" , a fost mesajul postat de Edward Iordănescu pe contul oficial de Facebook.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe