Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Basarab Panduru, mesaj pentru Gigi Becali: ”Tu spui că Planici nu e atât de bun pe cât credeai. Păi, şi Burcă e mai bun?”

VIDEO | Basarab Panduru, mesaj pentru Gigi Becali: ”Tu spui că Planici nu e atât de bun pe cât credeai. Păi, şi Burcă e mai bun?”

FCSB

Comentarii

La ”Minutul 91”, Basarab Panduru a făcut o analiză a situaţiei fundaşilor centrali de la FCSB şi l-a lăudat pe sârbul Bogdan Planici, fotbalist criticat în ultima vreme de patronul echipei, George Becali.

Basarab Panduru a criticat în cadrul emisiunii Minutul 91 atitudinea clubului FC Botoşani de a-şi promova fotbaliştii vandabili prin comparaţie cu alţi fotbalişti de la alte echipei.

În acelaşi timp, expertul Telekom Sport îl trage de mânecă pe patronul FCSB, Gigi Becali, cel care şi-a criticat în termeni duri cei doi fundaşi centrali, Bălaşa şi Planici, dar l-a lăudat pe mult mai puţin experimentatul Andrei Burcă (25 de ani) de la Botoşani: ”Am văzut că FCSB vrea un fundaş de la Botoşani. Nu mi-a plăcut nici când i-am auzit pe cei de la Botoşani când au făcut comparaţii cu alţi fotbalişti doriţi de Becali. Era vorba de Burcă şi Cristea, da. Adică luaţi-l pe Burcă, e mai bun decât Cristea. Hai să-ţi spun ce cred eu. Tu, Gigi Becali, spui că Bălaşa e cel mai slab fundaş pe care l-a avut FCSB-ul de mult timp. Tot tu spui că Planici nu e chiar atât de bun pe cât credeai. Păi Burcă cam pe unde e? E mai bun decât Planici? Păi tu aduci altul care e sub Planici? Nu trebuie să aduci ceva mai bun decât el? Hai să vă mai întreb ceva. Ce fundaş central e mai bun decât Planici la noi?” a explicat Basarab Panduru la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: basarab pandurugigi becaliandrei burcăbogdan planici 

viewscnt
Articole similare