Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Basarab Panduru nu mai înţelege nimic din ce se întâmplă la FCSB: "N-ar fi trebuit să facă asta. E surprinzător!"

VIDEO | Basarab Panduru nu mai înţelege nimic din ce se întâmplă la FCSB: "N-ar fi trebuit să facă asta. E surprinzător!"

FCSB

Comentarii

Expertul Telekom Sport, Basarab Panduru spune că nu înţelege exact mutările efectuate de FCSB în această perioadă de iarnă. În funcţie de sistemul pe care îl va juca Mihai Teja la noua sa echipă, noile transferuri, Ioan Hora, Florentin Matei şi Adrian Stoian par să complice şi mai mult lucrurile.

"Consider că am cei mai buni jucători din ţară, care pot juca în orice sistem. În prima etapă voi juca în 4-2-3-1. Nu mai avem jucători accidentaţi, lucrurile sunt pe un drum bun. Vorbesc zi de zi cu Gigi Becali, lucrurile sunt normale. Obiectivul nostru este să câştigăm campionatul, vrem să câştigăm fiecare meci”, a spus Mihai Teja, recent într-o conferinţă de presă.

Pare destul de clar că, cel puţin pentru început, noul antrenor al roş-albaştrilor a renunţat la ideea de a folosi un sistem 4-3-3. În acest context, Basarab Panduru, expertul Telekom Sport trage un semnal de alarmă în privinţa achiziţiilor efectate de vicecampioana României în această iarnă: ”Este surprinzător că Matei vine şi îl băgăm imediat în primul 11. Mai este acolo Coman şi alţii care au jucat şi care au dat goluri. Coman are 8 goluri. Îl scoatem pe el şi îl băgăm pe Matei, deşi nu mai ştim ce joacă Matei în ultimul timp, în ultimele 6 luni. A jucat 4 meciuri, deci....îl băgăm titular pe un jucător care joacă doar 4 meciuri, în detrimentul altuia care are 8 goluri şi care a jucat şi este de aici, de la echipă. În 4-3-3 mă gândeam că vor fi Nedelcu, Matei, Stoian, dar atenţie că sunt doi jucători care au venit acum. Chiar dacă ei ştiu fotbal, nu ştiu dacă este indicat să îi bagi pe ambii în primul 11. Dar dacă i-ai adus, probabil că vrei să îi bagi” a explicat Panduru la Telekom Sport.

Moderatorul Dan Udrea a plusat şi a punctat: ”Probabil că Nedelcu va fi titular, în perspectiva Campionatului European de Tineret”.

Basarab Panduru şi-a completat apoi ideea iniţială: ”Atunci nu trebuia să aducă atâţia jucători de atac dacă vor juca la mijloc cu Pintilii şi Nedelcu. Acolo sunt deja mulţi jucători pentru acele poziţii. Sunt Teixeira, Coman, Moruţan şi îi mai aduci pe Stoian şi pe Matei când vrei să joci cu Nedelcu şi cu Pintilii. Nu cred că va juca aşa, cu Nedelcu şi cu Pintilii. Niciodată!”

Florentin Matei şi Adrian Stoian au fost aduşi în această iarnă ca jucători liberi de contract. Niciunul dintre ei nu are în acest moment siguranţa că va juca titular în formula de start a roş-albaştrilor, mai ales după revenirea apropiată a căpitanului, Mihai Pintilii.

 

Afla mai multe despre: basarab pandurufcsbadrian stoianflorentin matei 

viewscnt
Articole similare