Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Basarab Panduru, reacţie genială după ce Ianis a bătut-o aproape de unul singur pe Dinamo: "Mă văd nevoit să spun asta"

VIDEO | Basarab Panduru, reacţie genială după ce Ianis a bătut-o aproape de unul singur pe Dinamo: "Mă văd nevoit să spun asta"

Fotbal intern

Comentarii

Basarab Panduru s-a declarat impresionat de evoluţia avută de Ianis Hagi în meciul pe care Viitorul l-a câştigat, sâmbătă seară, împotriva lui Dinamo. Expertul Telekom Sport a mărturisit că a Hagi Jr a avut o prestaţie perfectă.

La 20 de ani, Ianis Hagi a dovedit încă o dată sâmbătă seară că este unul dintre cei mai în formă fotbalişti ai Ligii 1. Mijlocaşul Viitorului a scos ambele cartonaşe galbene primite de Vlad Olteanu, a înscris de două ori, unul dintre goluri fiind o adevărată capodoperă, iar în minutele de final ale întâlnirii de la Ovidiu a obţinut şi o lovitură de la 11 metri.

"De Ianis trebuie să spun că am văzut astăzi un jucător perfect la acest meci. A făcut nişte lucruri pe care nu le-a mai făcut până acum. Trebuia să şi-o facă pe stângul, la un moment dat, să tragă la poartă din careul de 16 metri, a dat pasă. Nu a bătut penalty. Bravo! Bravo pentru ce a făcut în seara asta!", a spus Basarab Panduru, la Telekom Sport, în cadrul emisiunii Sport Center.

Formaţia FC Viitorul a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a 17-a a Ligii 1. Golurile au fost marcate de Drăguş ‘4, Ianis Hagi ’37, ‘90 şi Achim ‘77 pentru gazde, respectiv Montini ’13 pentru Dinamo.

În minutul 32, oaspeţii au rămas în inferioritate numerică, Vlad Olteanu fiind eliminat după ce a primit al doilea cartonaş galben.

În minutul 90+4, Penedo a apărat un penalty executat de Măţan, acordat pentru un fault al unui jucător dinamovist la Ianis Hagi.

Afla mai multe despre: panduruianisviitorul 

viewscnt
Articole similare