Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Basarab Panduru şi-a adus coroana în platou: "Îmi stă bine?". Moment fabulos în direct. Mihai Iosif îl putea detrona :)

VIDEO | Basarab Panduru şi-a adus coroana în platou: "Îmi stă bine?". Moment fabulos în direct. Mihai Iosif îl putea detrona :)

Superliga

Comentarii

Antrenorul Rapidului, Mihai Iosif, nu a putut ieşi câştigător după provocarea lansată de Basarab Panduru. Expertul Telekom Sport s-a lăudat cu recordul pe care-l are de aproape două decenii.

Mihai Iosif n-a mai primit coroana lui Basarab Panduru

În startul sezonului, Mihai Iosif s-a întrebat cine a mai reuşit, cu o nou-promovată, să înregistreze două victorii, în primele etape, fără gol primit. A fost momentul în care Basarab Panduru şi-a amintit de perioada petrecută la Politehnica Timişoara, din postura de antrenor. În sezonul 2002-2003, actualul expert Telekom Sport a reuşit să câştige în primele trei etape din Liga 1. Mai mult, poarta bănăţenilor a fost intactă.

În urmă cu câteva zile, Panduru i-a spus că-i va da coroana în studioul Telekom Sport, dacă o învinge şi pe Farul Constanţa. Meciul s-a terminat la egalitate, scor 0-0, astfel că Iosif nu a reuşit să-i egaleze performanţa.

"Am venit cu coroana. Îmi pare rău pentru Miţă Iosif. Am zis că i-o dau cu cea mai mare plăcere. E coroana de 19 ani, o port... Cu diamante. E mică, pentru că pe aia mare o are Hagi. Astea mai mici sunt pentru noi, regii pământeni. Am ţinut-o mult, dar vă că o s-o ţin foarte mult. Diamantele nu au căzut. Au fost victorii cu Bacăul, cu Steaua în Ghencea şi cu Bistriţa sau FC Argeş la Timişoara", a spus fostul antrenor al bănăţenilor. 

Apoi, el şi-a amintit ce s-a întâmplat după ce echipa a fost pe val: "Stai puţin, că m-a apucat râsul. Mă gândeam să nu i se întâmple lui Miţă la fel. După trei victorii, eu nu realizam. Vestiarul era plin de oameni. După ce am luat bătaie de la Rapid, am intrat în vestiar şi nu mai era nimeni. Nimeni, nimeni, nimeni. La victorii nu mai aveam loc în vestiar. Toţi aţi plecat şi arătaţi cu degetul spre mine. Le-am spus că de la următorul meci nu mai intră nimeni în vestiar. Intră Doboş, patronul. În rest, nimeni. Nu mai intrau, ce să mai căutaţi? Eu mă uitam la cei cu care ne băteam la retrogradare, ei se uitau la Steaua, Dinamo, Rapid, deja. Am plecat în etapa a noua, apoi am revenit sezonul următor", a adăugat Basarab Panduru. 

 

 

Afla mai multe despre: basarab pandurumihai iosifrapid bucurestibasarab panduru poli timisoara 

viewscnt
Articole similare